Totul despre zodia LEU. Personalitate, DEFECTE și compatibilitatea cu celelalte semne zodiacale

Data publicării:
pixabay.com autor Darkmoon_Art
Descriere foto: pixabay.com autor Darkmoon_Art

Leul este al cincilea semn zodiacal (22 iulie-23 august). Semn de foc fix, guvernat de Soare, Leul este plin de energie, curajos și îndrăzneț. 

Personalitate

 

Leul este semnul zodiacal care întruchipează focul care trăiește în noi toți.

Guvernatorul Leului, Soarele, ne arată tot ce trebuie să știm despre acest semn luminos: În astrologie, soarele simbolizează combustibilul, energia și forța vitală care alimentează toate celelalte planete. În timp ce luna luminează doar unele lucruri, soarele strălucește peste tot - oferindu-ne viață și lumină în acest proces.


Semnul Leului vrea să vadă și să fie văzut, la fel ca Soarele care îl guvernează, motiv pentru care Leul este asociat cu vizibilitatea, atenția, curajul, generozitatea și impulsurile creative.

Simbolul Leului este la fel de grăitor: Leii sunt regii junglei, cunoscuți pentru curajul lor feroce și regalitatea lor naturală. Totul se rezumă la atenție - oferirea și primirea de lumină și energie - pentru acest semn zodiacal.

Horoscop. Bărbatul Leu și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor”


Personalitatea Leului:

Îndrăzneț
Încrezător
Curajos
Creativ
Feroce
Generos
Regal
Ambițios
Neliniștit
Dominant

Femeia LEU. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au mare nevoie să se iubească și să se răsfețe”

Defecte

 

La fel ca majoritatea semnelor de foc, Leii sunt predispuși la epuizare după zile lungi petrecute în lumina reflectoarelor. Leii ar face bine să se asigure că se odihnesc, se relaxează și se reîncarcă la nevoie.

În plus, Leii sunt adesea percepuți ca fiind egocentrici; la urma urmei, Soarele stă în centrul cerului. Să-și facă timp pentru a-i ajuta pe ceilalți și să-și amintească faptul că lumea nu se învârte în jurul lor (chiar dacă își doresc acest lucru) este o idee bună pentru acest semn.

În cele din urmă, Leii pot fi ușor jigniți dacă simt că nu primesc suficientă atenție. În acele momente, ar trebui să își amintească faptul că au o bogăție de lumină interioară și de viață din care se pot trage. Soarele strălucește pentru toată lumea cu generozitate, iar Leii, în cele mai bune momente, fac același lucru. Dacă un Leu se simte "nevăzut", ar trebui să își pună lumina asupra celorlalți și o vor primi înapoi în schimb.

 

Dragoste


Leul are nevoie să se simtă în centru atenției în dragoste. Ei vor să fie centrul lumii partenerului lor - dar atenția nu trebuie să meargă doar într-o singură direcție. Leul tipic își va pune partenerul pe un piedestal și îi va face loc să strălucească lângă el.

Ca toate semnele de foc, Leii au nevoie ca relațiile să fie pasionale și incitante.

Chiar dacă pot fi cunoscuți pentru manifestările publice de dragoste și atenție, Leii posedă, de asemenea, tandrețe și loialitate în spatele scenei. Așadar, înainte de toate, Leii sunt parteneri loiali, curajoși și generoși.

 

Leul în prietenie


De obicei, Leii sunt sufletul petrecerii și au nevoie de un grup de prieteni uriaș care să se simtă mai degrabă ca un public.

Leul guvernează inima, iar un mare dar al acestui semn este capacitatea de a lumina o cameră. Există un element de închinare în tot ceea ce face Leul. Leii sunt capabili să găsească elementele pozitive ale oamenilor și să îi facă să se simtă speciali și unici. Leii au nevoie de același tip de atenție în schimb, așa că asigură-te că le spui prietenilor tăi Leu cât de speciali sunt.

 

Carieră și bani

 

Nu va fi o surpriză faptul că mulți Lei fie se străduiesc să devină faimoși, iar unora chiar le reușește. Au tendința de a trăi ca și cum viața este scena lor - așa că este normal ca mulți dintre ei să ajungă într-o zi pe o scenă adevărată. Un Leu tipic este foarte potrivit pentru o carieră în actorie, canto sau oricare dintre artele spectacolului.

Carisma naturală a Leilor îi face, de asemenea, să fie foarte buni cu oamenii. Locul lor este afară, nu să muncească în spatele scenei. O carieră în relații cu publicul în PR, publicitate sau mass-media li s-ar potrivi de asemenea foarte bine.

 

Indiferent de profesia lor, Leii vor dori să fie recunoscuți pentru munca lor. Nu uitați: Leul este un semn de foc fix. Natura lor fixă înseamnă că tânjesc după consecvență. Așa că, de obicei, vor alege o singură carieră și se vor ține de ea. Odată ce aterizează într-un rol care le place, sunt adesea colegi de încredere, loiali și generoși.

 

Compatibilitate

 

Leii tind să graviteze spre persoanele care îi pot face să se simtă văzuți și auziți. Iată care sunt semnele lor cele mai compatibile și incompatibile în prietenie și dragoste.


Semne compatibile

În general, cele mai compatibile semne pentru prietenii și relații romantice cu Leii sunt semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător), deoarece se vor potrivi cu pasiunea și căldura lor. Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au, de asemenea, o energie dinamică și rapidă și ar putea funcționa bine pentru un Leu.

Semne incompatibile

Semnele de apă (Rac, Pești, Scorpion) și semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) ar putea fi mai dificil să relaționeze cu acest semn, deoarece natura lor „cu picioarele pe pământ” nu se pretează la strălucirea și drama pe care Leii le doresc.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel