ZODIACUL INSOMNIACILOR: 4 zodii care sunt păsări de noapte și de ce nu pot să doarmă

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Sammy Williams
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Sammy Williams

ZODIACUL INSOMNIACILOR: Persoanele care aparțin următoarelor 4 zodii sunt, din naștere, păsări de noapte și le place să stea treze până târziu spre dimineață. 

ZODIACUL INSOMNIACILOR: În timp ce unii oameni sunt suficient de punctuali și disciplinați pentru a dormi la timp, alții nu adoră să stea târziu noaptea. Ba chiar sunt prolifici în liniștea de care au parte noaptea, dacă ne gândim spre exemplu, la marii scriitori precum Marin Preda. Se simt ca noaptea târziu este singurul moment în care oamenii nu așteaptă nimic de la ei și, prin urmare, pot exista pur și simplu fără a fi nevoie să îndeplinească așteptările cuiva, potrivit DC Medical.

Ei sunt cei cărora le e mereu somn în timpul zilei. Iată cele 4 zodii nocturne: 

TAUR


Taurilor le place să guste din viața de noapte. Pur și simplu nu se grăbesc niciodată să doarmă, se distrează de fiecare dată când pot sau folosesc noaptea pentru a-și termina munca ori pentru a urmări spectacolul preferat. Pentru ei, noaptea este un prilej să ajungă la zi cu totul, nu să doarmă!

 

SCORPION


Scorpionii au un coeficient emoțional ridicat. Au tendința de a-și observa constant împrejurimile și de a observa lucruri pe care alții nu le fac. Din aceste motve, noaptea, ei sunt ocupați să-și proceseze emoțiile și să se gândească la oameni și la situații. Sunt prea sensibili pentru a nu despica firul în patru și a dormi!

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel