Xonia suferă după familia din Australia. Cum resimte vedeta lipsa acestora: „Ar ajuta foarte mult să îi am alături”

Xonia, foto Instagram
Descriere foto: Xonia, foto Instagram

Xonia a venit cu declarații emoționante legate de lipsa familiei sale din Australia. Vedeta a precizat ce planuri are pentru familia ei, atunci când va avea primul copil.

Xonia, cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes în România, a adus în lumina reflectoarelor piese unice pentru fanii săi fideli, așteptându-se cu nerăbdare să asculte și să o vadă performând pe scenă. Cu toate acestea, artista a dezvăluit într-un interviu că inima îi tânjește după prezența familiei și speră să aibă susținerea apropiată a rudelor atunci când va deveni mamă. În același timp, Xonia și-a mărturisit visul de a avea mai mulți copii în viitor, arătându-și dorința de a forma o familie numeroasă.

Se tratează în Australia

Xonia a dedicat recent mai mult timp familiei sale în Australia, deoarece a găsit acolo un medic de încredere pentru îngrijirea sănătății sale. Deși a trecut prin momente dificile, artista a găsit bucurie în posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

“Sincer, da. (n.r. ai ei o cheamă înapoi în Australia) Dar acum am acolo un doctor pe partea de sănătate, ca să mă pun la punct. Am petrecut mai mult timp în Australia, așa că este o “binecuvântare” această problemă de sănătate care mi-a apărut și pe care o am, că, uite, reușesc să petrec mai mult timp cu familia mea.”, a zis Xonia, pentru Ego.ro.

Vezi și: Xonia, prima apariție la o emisiune, după ce a fost acuzată că a condus beată, drogată și fără permis: „Nu mai pot să dorm, iau calmante, sunt foarte traumatizată”

Vezi și: Xonia se apără după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise la volan: „Consumasem o cantitate mică de vin”

Vezi și: Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise: ”Îmi pare rău!”

Vorbește cu familia din Australia zilnic

Xonia simte un dor intens pentru familia sa, dar rudele ei o sprijină în totalitate în ceea ce privește cariera pe care și-a ales-o. Chiar dacă în prezent este departe de cei dragi, vedeta, prezentă la Elle New Media Awards, își asigură o comunicare zilnică cu ei

“Din fericire, familia mea mă susține din plin cu orice decizie pe care vreau să o iau pe plan profesional. Îmi sunt alături, mi-au fost întotdeauna și nu mă fac să mă simt că trebuie să fiu lângă ei. Bineînțeles, ne auzim în fiecare zi, prin videocall, prin telefon, comunicăm, suntem foarte apropiați. Ideal ar fi să fim, bineînțeles, mult mai aproape decât cum ne aflăm acum, dar în viață trebuie să facem sacrificii. Fiecare om face anumite lucruri pe care consideră că trebuie să le ducă pentru a avea o carieră, pentru visul lui.”, a mai zis vedeta, potrivit sursei precizate.

Vrea pentru copiii săi o relație puternică cu bunicii

Xonia a dezvăluit că, în perspectiva formării unei familii, ea își dorește ca rudele ei să fie aproape de ea. În ceea ce privește numărul copiilor, vedeta a menționat că își imaginează că va fi mămică a doi sau chiar a trei copii, pentru a avea o familie frumoasă și numeroasă. Mai mult decât atât, Xonia speră că viitorii săi copii vor dezvolta o legătură strânsă și specială cu bunicii lor, pentru a beneficia de dragostea și înțelepciunea acestora.

“Pe viitor, orice este posibil. Mi-ar plăcea să fie mult mai aproape de mine atunci când voi avea o familie și copiii mei. Îmi doresc foarte mult să își cunoască bunicii și știu că m-ar ajuta foarte mult să îi am alături și ar fi un lucru foarte frumos pentru copilul meu să aibă această relație. Nu știm ce ne rezervă viitorul! Rămâne de văzut! Dar îmi doresc să fie mai aproape de mine sau eu de ei. Întâi hai să îl facem pe primul, să vedem ce se întâmplă! Ca idee, 2-3 copii. Nu cred că sunt mulți, dar nu aș vrea să mă opresc la unul, aș vrea cel puțin doi.”, a mai spus vedeta, potrivit ego.

 

Vezi și: Xonia a renunțat la tot ce avea, pentru a se muta cu iubitul ei: Nu mai am mașină, casă

Vezi și: Xonia, noi detalii despre boala autoimună cu care de luptă: „Viața mea s-a schimbat radical”. Ce interdicții are ca să nu i se mai umfle fața

Vezi și: Xonia, revedere EMOȚIONANTĂ cu familia ei: Petrec primul Paște împreună cu ei după 14 aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 iul 2023, 22:45 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience