Xonia, noi detalii despre boala autoimună cu care de luptă: „Viața mea s-a schimbat radical”. Ce interdicții are ca să nu i se mai umfle fața

Xonia, captură video PRO TV
Descriere foto: Xonia, captură video PRO TV

Xonia a fost diagnosticată cu o boală autoimună. 

Xonia a participat la Survivor, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu 3 ani, despre care nu dorește să vorbească, însă spune că viața ei s-a schimbat radical. Ptintre simptomelele cu care se confruntă se numără și edemul la nivelul feței. 


„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.

Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit Xonia pentru EGO.ro. 

Tratamentele dau rezultate

Vedeta spune că boala este acum în remisie, încă în continuare trebuie să urmeze un regim alimentar. 
 „Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani.

Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, a mai povestit cântăreața.


Xonia se confruntă cu aceste probleme de trei ani

În urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, despre problema cu care se confruntă. vedeta ajunsese să fie acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce, fanii au tot văzut-o cu fața umflată. 

“Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia, în urmă cu ceva timp, la PRO TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 23 mai 2022, 08:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience