Xonia a renunțat la tot ce avea, pentru a se muta cu iubitul ei: Nu mai am mașină, casă

Data publicării:
Captură video Youtube/ ProTV
Descriere foto: Captură video Youtube/ ProTV

Xonia a renunțat la toate bunurile materiale pe care le deținea în România, pentru a se muta cu iubitul ei de care s-a despărțit.

Xonia a fost într-o relație cu un bărbat din America, de care s-a despărțit chiar cu ceva timp înainte să plece în Republica Dominicană. Artista dezvăluie acum faptul că era atât de sigură pe iubirea dintre cei doi, încât și-a vândut toate bunurile materiale din România, inclusiv casa, fiind gata să plece peste ocean, unde urma să locuiască cu partenerul ei. 

"Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni.", a declarat Xonia, potrvit viva.

Xonia, noi detalii despre boala autoimună cu care de luptă: „Viața mea s-a schimbat radical”. Ce interdicții are ca să nu i se mai umfle fața

Xonia nu regretă alegerile făcute

Chiar dacă a renunțat la tot ce avea, artista nu regretă alegerile făcute, pentru că, spune ea, își poate cumpăra oricând altele.

"Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă.", a spus Xonia.  

Xonia, revedere EMOȚIONANTĂ cu familia ei: Petrec primul Paște împreună cu ei după 14 ani

Artista se gândește să meargă o perioadă în Australia

Xonia a stat foarte mult timp departe de familia sa, care e stabilită în Australia. Artista le-a dus foarte mult dorul acestora mai ales în pandemie, când din cauza restricțiilor impuse nu a putut să-i viziteze. Acum, vedeta spune că printre prioritățile sale se numără și timpul petrecut cu cei dragi.

"Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani. Fiind acasă cu ei, în ultimele luni, m-am simțit foarte bine alături de mama și de tata și m-am bucurat foarte mult să pot să petrec niște timp cu ei. După cum vedem, lumea se schimbă, vremurile se schimbă, îmi pare rău, pe de o parte, că nu am petrecut suficient timp cu ei.", a adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel