Vrigil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Lucrurile sunt clare”. S-a zvonit că au fost împreună în trecut

Data publicării:
Virgil Ianțu, Andreea Raicu, sursa foto Facebook/ colaj Spectacola
Descriere foto: Virgil Ianțu, Andreea Raicu, sursa foto Facebook/ colaj Spectacola

Virgil Ianțu a oferit informații inedite cu privire la presupusele relații pe care le-a avut în trecut cu anumite persoane publice.

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au fost printre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori cu câțiva ani în urmă, când cei doi prezentau unul dintre cele mai cunoscute show-uri TV. Totuși, în viziunea multora, cei doi nu formau o relație doar pe micile ecrane, ci existau zvonuri conform cărora ei ar trăi și o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă vremea a trecut, iar Virgil Ianțu formează deja de 20 de ani de zile o relație minunată alături de Roxana, mama fiicei sale, acesta s-a hotărât să vorbească deschis despre zvonurile de altădată. 

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte.", a dezvăluit Virgil Ianțu, potrivit protv.

VEZI și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit”

Fiica lui Virgil Ianțu a devenit majoră

Recent, fiica lui Virgil Ianțu a devenit majoră, moment în care tatăl său s-a hotărât să-i scrie o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Chiar dacă a atins vârsta la care, practic, aceasta devine independentă și își poate lua propriile decizii, Virgil Ianțu își asigură public fiica de faptul că atât el, cât și partenera sa de viață, îi vor rămâne alături toată viața.

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a scris el pe rețelele de socializare.

Citește și: Virgil Ianțu, secretul unei relații de durată. Cum se înțelege prezentatorul cu soția sa: „Relația nu trebuie cu forța”

Virgil Ianțu, cuvinte de laudă la adresa partenerei sale

Chiar dacă au trecut 20 de ani de când își sunt alături unul altuia, Virgil Ianțu are, în continuare, doar cuvinte de laudă la adresa parteneri sale de viață. Potrivit prezentatorului, principala calitate a Roxanei este empatia, capacitatea ei de a se pune mereu pe planul doi, spre binele celor din jurul acesteia.

„Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii...este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea, toată”. Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo. Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a dezvăluit acesta, în cadrul unui interviu oferit lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel