Vrei să slăbești, dar nu reușești? Medicul Mihail Pautov a dezvăluit de ce nu poți da jos kilogramele în plus: „Reține aceste două reguli esențiale”

Data publicării:
Dr. Mihail, captură video TikTok
Descriere foto: Dr. Mihail, captură video TikTok

Medicul Mihail Pautov a dezvăluit 2 reguli esențiale dacă vrei să dai jos kilogramele în plus.

Surplusul de kilograme poate avea efecte serioase asupra sănătății noastre. În primul rând, poate crește riscul de boli cronice precum diabetul de tip 2, hipertensiunea arterială și bolile de inimă. De asemenea, poate influența negativ sănătatea noastră mintală și starea și emoțională, contribuind la apariția problemelor precum anxietatea și depresia. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, oamenii apelează la sport sau la diferite diete, însă trec cu vederea anumite aspecte. Mihail Pautov a dezvăluit că există două reguli esențiale de urmat pentru a slăbi.

Dacă vrei să slăbești, reține aceste 2 reguli esențiale

Potrivit medicului, este obligatoriu să dormim 8 ore de somn pe zi, deoarece s-a demonstrat că cei care dorm mai puțin de 8 ore pe zi au un metabolism mult mai scăzut și, mâncând aceeași cantitate de mâncare, se îngrașă mai mult. În plus, practicarea introspecției poate fi utilă în gestionarea alimentației.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cea mai simplă pentru slăbit. Mihaela Bilic dezvăluie cum să te saturi repede, cu puțină mâncare

„Obligatoriu trebuie să dormim 8 ore de somn pe zi. S-a demonstrat că cei care dorm mai puțin de 8 ore pe zi au un metabolism mult mai scăzut și mâncând aceeași cantitate de mâncare se îngrașă mai mult din cauza metabolismului scăzut.  Deci este esențial, ca să ai un metabolism echilibrat, să dormi 8 ore pe noapte.

Practică introspecția. Atunci când ai mâncat o singură masă pe zi și noaptea ți se face foame sau poftă de niște chipsuri, înainte de a deschide acea pungă de chipsuri, pe care este interzis să o ai în casă, e foarte bine să te așezi pe canapea și să te gândești ce simți, de ce simți asta și ce îți lipsește. Poate îți lipsește altceva, poate îți lipsește afecțiunea, o conversație cu un prieten sau viața socială. Și atunci trebuie poate să cauți altceva și nu să te întinzi după acea pungă de chipsuri”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Alimentele care ne fac rău. Medicul Mihail Pautov trage un semnal de alarmă: „Ar trebui eliminate din dieta dumneavoastră de tot”

Te-ar putea interesa și: Cum a slăbit Carmen Brumă 37 de kilograme și nu s-a îngrășat la loc: „Asta mă ajută să îmi mențin aceeași greutate de aproape 30 de ani”

@doctor.mihail

Dacă vrei să slăbești, reține aceste 2 reguli esențiale. ✌????????????‍⚕️

♬ original sound - doctor.mihail

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel