Alimentele care ne fac rău. Medicul Mihail Pautov trage un semnal de alarmă: „Ar trebui eliminate din dieta dumneavoastră de tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Dr Mihael/ captură video Youtube
Descriere foto: Dr Mihael/ captură video Youtube

Medicul Mihail Pautov a dezvăluit ce alimente ar trebui să consumăm pentru a fi sănătoși, dar și ce anume ne face rău.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și să arătăm bine, însă de cele mai multe ori nu acordăm o prea mare atenție alimentației. Deși fast-foodurile, dulciurile și băuturile carbogazoase sunt tentante, acestea fac foarte rău sănătății noastre.

Consumul excesiv de alimente bogate în grăsimi, zahăr și calorii poate contribui la creșterea în greutate, creșterea riscului de afecțiuni cronice precum diabetul, bolile de inimă și chiar cancerul. De aceea, este esențial să acordăm o atenție sporită alegerilor alimentare și să fim conștienți în privința modului în care hrana pe care o consumăm influențează sănătatea noastră.

Ce trebuie să mâncăm ca să fim sănătoși

Medicul Mihail Pautov a tras un semnal de alarmă privind importanța alegerilor alimentare și a obiceiurilor de viață sănătoase pentru menținerea sănătății. Într-o postare pe rețelele sociale, acesta a subliniat că pentru a fi sănătoși, trebuie să mâncăm grăsimi sănătoase, carne slabă, fructe și legume crude, iar limitarea consumului de carbohidrați simpli, zahăr și alcool este esențială.

Te-ar putea interesa și: Cel mai simplu mod de a scădea tensiunea arterială. Medicul Mihail Pautov: „Este plăcut, doar 15 minute zilnic, timp de două săptămâni”

Te-ar putea interesa și: Efectele neașteptate ale consumului de apă cu sare în fiecare dimineață. Medicul Mihail Pautov: „Te ajută să scapi de aceste simptome”

Totodată, băuturile carbogazoase dulci și energizantele ar trebui eliminate din dieta zilnică, iar consumul de cafea sau ceai negru în cantități indicate de medic poate contribui la menținerea sănătății cardiovasculare. Pentru a preveni apariția problemelor de sănătate, medicul Mihail Pautov recomandă adoptarea unor obiceiuri sănătoase, precum practicarea sportului, alimentația echilibrată și vizitele regulate la medic.

„Pentru a fi sănătoși trebuie să mâncăm grăsimi sănătoase, carne slabă, fructe și legume crude. Limitați carbohidrații simplii și zahărul, precum și alcoolul.

De asemenea, băturile carbogazoase dulci și energizantele ar trebui eliminate din dieta dumneavoastră de tot. Cafeaua sau ceaiul negru băute în cantități indicate de medic ajută la păstrarea sănătății cardiovsculare, deși în multe cazuri apariția unor probleme cardiace nu ține de voință. Sunt obiceiuri, care însușite împiedică agravarea lor, așa că nu uitați de sport, de hrana sănătoasă și de vizita regulată la medicul dumneavoastră”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.

@doctor.mihail

Principii simple pentru o viață sănătoasă ????????‍⚕️☝????

♬ original sound - doctor.mihail

Te-ar putea interesa și: Cafeaua face minuni pentru sănătate. Mihaela Bilic: „Stimulează tot, memoria, gândirea, capacitatea de efort”. Câte cești trebuie să consumi pe zi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel