Cum a slăbit Carmen Brumă 37 de kilograme și nu s-a îngrășat la loc: „Asta mă ajută să îmi mențin aceeași greutate de aproape 30 de ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă

Carmen Brumă a dezvăluit care este secretul ei pentru a se menține în formă de aproape 30 de ani.

Carmen Brumă a reușit să slăbească 37 de kilograme și să își mențină greutatea timp de aproape 30 de ani. Avea doar 16 ani când s-a decis să dea jos kilogramele acumulate, iar de atunci nu s-a mai îngrăşat la loc.

Cum a slăbit Carmen Brumă 37 de kilograme și nu s-a îngrășat la loc: „Asta mă ajută să îmi mențin aceeași greutate de aproape 30 de ani”

Carmen Brumă a dezvăluit că alimentația sănătoasă și sportul au jucat un rol important în menținerea greutății sale. Chiar dacă acum are 46 de ani, nutriționista arată ca la 20 de ani. Ea recunoaște însă că atunci când merge în vacanțe se abate de la regulile sale și își permite să mănânce ceea ce își dorește, în special dulciuri. Cu toate acestea, nu neglijează sportul.

„Aveam în jur de 16 sau 17 ani când m-am apucat de slăbit. De atunci mă mențin. Este o bătălie, pentru că multe persoane se îngrașă după o cură de slăbire și nu reușesc șă își mențină greutatea în timp. Eu am reușit să fac acest lucru înțelegând că nu pot să mănânc la fel ca înainte. (...) Când mă duc în vacanțe mă abat de la regulile mele, dar cu măsură. Sunt niște derapaje controlate. În vacanță îmi permit să mănânc de mai multe ori ceea ce îmi doresc și mai puțin ceea ce trebuie, dar după ani de zile de practicat acest regim nu sunt multe lucruri nesănătoase la care să poftesc. Ele sunt în general în zona desertului. Acolo îmi e greu să mă abțin și nici nu vreau să o fac atunci când sunt în vacanță, dar ceea ce fac în mod constant în vacanță este sportul.

Eu sunt adepta sportului făcut acasă de foarte mulți ani. Cred că e cea mai bună metodă de a te împrieteni și de a avea o relație de lungă durată să înveți să faci sport acasă. E foarte economic, foarte eficient și nu depinzi de o sală sau de un instrument. Inclusiv în vacanțe fac zilnic mișcare și asta mă ajută să îmi mențin aceeași greutate de aproape 30 de ani. Când simt senzația de foame am grijă ca mesele mele să conțină suficiente fibre și minimum un gram de proteine per kilogram corp astfel încât să am foarte puține pofte și să îmi controlez foarte bine senzația de foame pe parcursul zilei, să nu ajung în situația în care să-mi fie extraordinar de foame”, a spus Carmen Brumă la Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Carmen Brumă în zilele în care e pe fugă: „Asta consum atunci când e posibil să am o singură masă”

Ce mănâncă Carmen Brumă la micul dejun

La micul dejun, Carmen Brumă preferă să consume o omletă formată din 3 ouă, legume proaspete și două felii de pâine. Ea a subliniat beneficiile ouălor pentru sănătate și pentru procesul de slăbire, afirmând că acestea pot fi consumate chiar și zilnic, fără a face rău. 

„Mănânc dimineața omletă din 3 ouă cu legume. Oul este foarte sănătos. Poți să mănânci câte ouă vrei. Oul este un aliment foarte sănătos și bun pentru cura de slăbire. Poți să mănânci zilnic ouă.

Pe lângă omletă pun două felii de pâine și mai multe legume. Da, mănânc și pâine. Consum diverse legume. Mie îmi place să combin ardeiul gras cu roșii, castraveți, gulie, sfeclă roșie, andive”, a mai precizat Carmen Brumă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel