„Vreau să mor în țara mea”. Saveta Bogdan și-a anulat concediul. Motivul pentru care artista se teme să călătorească

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan și-a anulat planurile de concediu, după ce a văzut știrile cu atacurile rechinilor, din mai multe destinații turistice. 

Saveta Bogdan avea bilete cumpărate pentru o vacanță în Barcelona, însă artista a decis să le anuleze, de teama rechinilor. După cele două tragedii din Marea Roșie, din Egipt, și în Spania au existat câteva cazuri îngrijorătoare, așa că Saveta Bogdan și-a anulat concediul din Barcelona, fără a sta pe gânduri.

 

„Aveam într-adevăr concediu, trebuia să plec la Barcelona și am văzut ce se întâmplă acolo, am văzut că sunt rechini peste tot, și în Grecia, și nu mă mai duc că îmi este frică, mi-e frică, vreau să mor în țara mea, nu să mă sfâșie pe acolo”, a mărturisit cântăreața de muzică populară”, a declarat Saveta Bogdan, potrivit Wowbiz. 

 

Saveta Bogdan și-a „scris” o parte din testament

Saveta Bogdan este o cântăreață de muzică populară autentică, care nu uită nicio clipă de tradiție. Ajunsă la vârsta de 76 de ani, interpreta de muzică populară se urcă pe scenă doar în costum tradițional, având unul în colecție pe care artista îl păstrează ca pe ochii din cap. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a dezvăluit ce va face cu acest obiect vestimentar, după ce nu va mai putea urca pe scenă.

„Eu niciodată nu mi-am părăsit pieptăruțu meu, pe care-l am de la bunica de la bunica de 200 de ani și care este atât de frumos. Mă uit la el ca la ochii din cap. În momentul în care voi simți că mă apropii de... atunci am să-l dau la Muzeul Țăranului, să scrie că-i al meu. Eu țin foarte mult la costume, la autentic. 

Nu i-l las fetei mele, pentru că ea este economistă. A vrut să facă muzică, dar a înțeles că muzica nu-i pentru ea. Mi-a zis într-o zi supărată: „Mamă, mă scârțâie pe urechi vioara asta, nu o sufăr.” Și atunci i-a zis soțului meu de pe vremea aceea: „Costică, fata noastră nu iubește muzica”, degeaba voiam eu să învețe un instrument. Ea cânta, avea ureche muzicală, dar nu să facă cariera.”, a dezvăluit Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola.


Cum reușește Saveta Bogdan să treacă peste încercările grele

Chiar dacă nu a avut viață deloc ușoară, Saveta Bogdan este mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta ne-a dezvăluit astfel de unde reușește să-și ia toată energia pozitivă și cum poate face față acestor obstacole la care viața a supus-o.

„Eu am avut foarte multe probleme în viață, dar am reușit să trec peste ele cu zâmbetul și cu oamenii din jurul meu. Când eram supărată, preferam să ies pe stradă să mă întâlnesc cu lumea, publicul pe mine mă înviorează, îmi dă putere, așa uit de necazurile pe care le am, am avut unele foarte mari, două divorțuri, doi soți mi-au murit. Nu mai era cu mine niciunul când au murit, dar tot m-a afectat. Cu al doilea soț am stat 30 de ani, avem și fata împreună. Am căutat să trec peste toate cu cântecul și zâmbetul acesta.

Dacă am timp liber citesc o carte, de exemplu mie mi-a plăcut foarte tare „Dama cu camelii”, am citit-o foarte mult.”, ne-a mai mărturisit solista în exclusivitate.

 

Ce părere are solista despre tinerii din ziua de astăzi

Saveta Bogdan nu are deloc o părere bună despre tânăra generație, care nu știe să-și trateze cu respect părinții. Aceasta mărturisește faptul că a primit o educație destul de strictă și niciodată nu și-a permis să ridice vocea la mama sau tatăl ei.

„Eu când îi aud pe copiii din ziua de azi că își înjură părinții și țipă la ei, eu nu pot să-i sufăr, le-aș da o palmă. Eu 60 de ani cât am fost lângă mama mea nu i-am vorbit la pertu, am vorbit numai cu dumneavoastră și am fost copiii mulți, ne băteam, eram răi. Dar cu părinții nu exista așa ceva, mama era o țărancă, care umbla desculță la țară, dar amărâtă cum era mi-a dat educație. Eu am avut altă educație, deși părinții mei erau țărani, țărani.”, ne-a spus Saveta Bogdan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel