Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai puternice zodii.

Care sunt cele mai puternice zodii? Aflăm de la Mihai Voropchievici.

 

Scorpion

„O zodie profundă, pasională, cunoscută pentru capacitatea sa de a citi oamenii și de a rezolva situații. Punctul său forte ascuns constă în puterea de regenerare și în capacitatea lui de a se ridica din cenușă cu o forță de neimaginat”, a zis Mihai Voropchievici.

 

Leu

 

„Este cunoscut pentru carismă și încrederea în sine. Punctul său foarte ascuns este reprezentat de creativitatea și capacitatea de a inspira și de a conduce prin exemplu. Leul poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, având o capacitatea incontestabilă de a transforma visurile în realitate”, a zis Mihai Voropchievici.

 

Balanță

 

„Este echilibrul personificat. Puterea sa ascunsă constă în abilitatea de a găsi soluții echilibrate în absolut orice situație. Nativii acestei zodii sunt diplomați și au capacitatea de a media și de a face compromisuri chiar și în cele mai dificile conflicte”, a zis Mihai Voropchievici.

 

Fecioară

 

„Meticuloasă, analitică, dar punctul său forte ascuns este capacitatea de a vedea detaliile și de a observa lucrurile care, pentru alții, în general trec neobservate. Această zodie are un simț al observației foarte dezvoltat și poate identifica soluții și oportunități în cele mai mici detalii”, a zis Mihai Voropchievici.

 

Capricorn

 

„Este recunoscut pentru perseverența și disciplina sa. Puterea sa ascunsă constă în capacitatea de a-și manifesta înțelepciunea și autoritatea în mod subtil și elegant. Este o zodie care înțelege valoarea timpului și muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele. Este o sursă de inspirație pentru toți ceilalți din jur”, a zis Mihai Voropchievici la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cu jurnalista Cătălina Porumbel.

 

 

VEZI ȘI: Medicul Mihail Pautov: „Cea mai bună multivitamină”. Sănătate curată, nu alta! O găsiți peste tot și este foarte ieftină:

https://www.spectacola.ro/medicul-mihail-pautov-cea-mai-buna-multivitamina-sanatate-curata-nu-alta-o-gasiti-peste-tot-si-este-foarte-ieftina_38443.html

 

VEZI ȘI: Boala lui Carmen Brumă. De ce s-a operat. Factorii de risc pentru această maladie:

https://www.spectacola.ro/boala-lui-carmen-bruma-de-ce-s-a-operat-factorii-de-risc-pentru-aceasta-maladie_38440.html

 

  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel