„Vorbește Lumea” are o nouă prezentatoare. După Jorge, o nouă vedetă se alătură echipei

Data publicării:
Cosmina Păsărin, foto ProTV
Descriere foto: Cosmina Păsărin, foto ProTV

Formatul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, s-a mărit în ultima vreme. După plecarea Lorei, Cove a umplut platoul cu un număr impresionant de vedete. Astăzi, echipa are un nou component. 

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. 

Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, ”Don’t give up”, și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa ”Super femei”.

De astăzi, Cosmina Păsărin li se alătură celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă. 

Entuziastă de noua provocare, Cosmina a declarat:


 ”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”

Cosmina Păsărin, despre drama care i-a marcat copilăria: „Aveam doar 16 ani”


Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete

 

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

Luna trecută, artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii Tv, fiind nevoită să se ocupe de cariera muzicală. 

 

 

Gabriel Coveșanu a anunțat în urmă cu două săptămâni noua echipă a emisiunii

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea,  au venit Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel