Cosmina Păsărin, despre drama care i-a marcat copilăria: „Aveam doar 16 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmina Păsărin, foto Instagram
Descriere foto: Cosmina Păsărin, foto Instagram

Cosmina Păsărin este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa privată. Recent, vedeta și-a deschis sufletul în fața publicului și a dezvăluit care a fost cel mai greu și dureros moment din viața ei.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTv, Cosmina Păsărin a povestit despre cum a fost perioada pandemiei pentru ea. Vedeta spune că i-a priit toată această perioadă și că a profitat de restricții pentru a petrece mai mult timp cu ea. 

 

 „A fost o perioadă mai ciudată, dar trebuie să recunosc că nu a fost una dintre cele mai rele perioade din viața mea. Poate par așa o persoană mai ciudată că spun astfel de lucruri, dar mie chiar mi-a prins bine. Sunt bune și pauzele.

Ne mai reîncărcăm, ne mai gândim și la alte lucruri nu doar la muncă, nu doar la lucrurile pe care trebuie să le facem tot timpul. Ne mai relaxăm, ne mai odihnim. Chiar n-a fost o perioadă rea. Am avut și perioade mai rele din nefericire. Însă mă bucur evident că am reînceput acum activitatea”, a declarat vedeta în emisiunea „Vorbește lumea”.

Întrebată de Gabriel Coveșanu care a fost cea mai grea perioadă din viața ei, Cosmina Păsărin și-a amintit cu durere de momentul în care și-a pierdut tatăl. Era doar o adolescentă, iar moartea părintelui său a devastat-o.


 „Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit. Aveam doar 16 ani. (…)

Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum pentru că au trecut mulți ani. Dar când ai acel reper negativ, când vin perioade un pic mai grele parcă le suporți altfel. (…) După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit”, a mai mărturisit Cosmina.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel