Vlăduța Lupău, primele declarații după ce și-a botezat fiul: „Am plâns puțin”. Ce ținută a purtat artista

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, l-au botezat azi, 27 septembrie, pe fiul lor, Iair.

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, sunt în culmea fericiri, după ce l-au botezat astăzi pe fiul lor, Iair. După ce au ieșit din biserică, artista a făcut și primele declarații despre marele eveniment. Vedeta a recunoscut că a avut mari emoții și cu greu și-a stăpânit lacrimile. 

Primele declarații ale Vlăduței Lupău după botez: „Am plâns puțin”

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea și soțul ei la acest eveniment important din viața lor. Evenimentul s-a desfășurat la o biserică de lângă Cluj

După slujba religioasă, cu micuțui Iair în brațe, Vlăduța Lupău a făcut primele declarații. Încă emoționată, frumoasa mămică a mărturisit că botezul fiului său este unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Artista a recunoscut că nu și-a putut stăpâni lacrimile și le-a mulțumit oamenilor care le-au fost alături.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. 

Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”, a declarat Vlăduța Lupău la Pro TV.

Vlăduța Lupău este cea care s-a ocupat de organizarea întregului eveniment. Geta, organizatoare de evenimente și prietena Vlăduței Lupău,  a declarat că au fost aduse patru camioane de flori.

„Evenimentul se anunță spectaculos. Vlăduța și-a pus amprenta. Am adus undeva la patru camioane de flori. Inclusiv ea era impresionată, nu-și imagina că pot exista atâtea flori”, a declarat Geta, organizatoare de evenimente și prietena Vlăduței Lupău, pentru Pro TV.

Ce ținută a purtat Vlăduța Lupău la ceremonia religioasă

Artista a ales pentru botezul fiului său să îmbrace o ținută elegenată. Vlăduța Lupău a optat pentru o rochie crem, mulată pe corp, cu decupaje și perle atașate în zona abdomenului. Aceasta și-a acoperit capul și partea de sus a corpului cu o eșarfă aurie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel