Vlăduța Lupău, reacție după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat. Cum a răspuns artista: „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc”

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a avut o primă reacție, după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat. 

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. După două sarcini pierdute, vedeta a recunoscut că venirea pe lume a bebelușului i-a schimbat complet viața. 

Recent, artista a povestit pe rețelele de socializare cum a ajuns să fie acuzată că a apelat la mamă-surogat. 

Vlăduța Lupău, reacție după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat

Pentru că arată impecabil, la scurt timp după ce a născut, Vlăduța Lupău a fost acuzată că nu a fost însărcinată și a apelat la o mamă-surogat. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a recunoscut că a avut noroc în privința kilogramelor și că și-a revenit foarte repede după naștere. 

„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa, ca un hate, de ce nu recunosc că am avut mamă-surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a spus Vlăduţa Lupău, într-o emisiune TV.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fac botez, dar renunță la nuntă

La scurt timp după ce a născut, artista a decis să se întoarcă pe scenă. Cu toate astea, vedeta recunoaște că s-a acumulat foarte multă oboseală și îi este destul de greu. 

”Am o lipsă totală de somn de când am început să mersul iar la evenimente. Eu având o nepoțică mi se pare că va fi mai ușor, la un moment dat am zis că o iau pe pereți, că nu mai rezist. S-a schimbat viața, nu credeam. E cel mai greu și cel mai frumos lucru să crești un copil”, a spus Vlăduța Lupău în cadrum unei emisiuni TV..

Chiar și așa, Vlăduța Lupău se pregătește pentru încă un eveniment mare în familia sa, botezul micuțului Iair. Acesta va avea trei perechi de nași. 

”Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei”, a mai spus artista.

 Pe invitația de botez, Vlăduța Lupău și Adi Rus au menționat că nu se mai căsătoresc religios. Cei doi amână sau anulează definitiv nunta. Evenimentul trebuia să aibă loc pe 30 aprilie 2020, însă cei doi l-au amânat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID.

”Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair, potrivit wowbiz.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel