Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

S-a aflat acum cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău și Adi Rus pentru micuțul Isaia. Artista a dezvăluit în cadrul unei emisiuni în direct numele acestora.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt mai fericiți ca niciodată de când familia lor s-a mărit. Luni, 8 iulie, la ora 17:24, a venit pe lume cel de-al doilea copil al lor. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a ales un nume din Biblie pentru acesta, Isaia.

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Au trecut două zile de când Vlăduța Lupău a devenit pentru a doua oară mămică, iar acum, artista a dezvăluit cine sunt nașii micuțului Isaia. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a explicat că un factor decizional în alegerea numelui a fost și fiul său, Iair, cu care discutase despre diferite variante de nume. De asemenea, ea a cerut sfatul Andrei Măruță, care a ajutat-o să se hotărască asupra numelui. Ulterior, Vlăduța Lupău a spus în direct că prezentatorul TV și Andra Măruță vor fi cei pe care ea și soțul ei, Adi Rus, i-au ales să-l boteze pe fiul lor, Isaia.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că... De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o până acum de soție pe Cristina Pucean: „Presiunea există. A vrut să mă ceară ea”

Reacția lui Cătălin Măruță, după ce Vlăduța Lupău a spus în direct că el și Andra vor fi nașii de botez pentru micuțul Isaia

Cătălin Măruță a confirmat bucuros vestea, exprimându-și fericirea că el și Andra vor fi nașii micuțului Isaia. El a declarat că atât el, cât și soția sa sunt încântați și onorați să fie cei care îl vor boteza pe fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Prezentatorul TV a subliniat că cel mai important lucru este ca băiețelul să fie sănătos.

„I-auite, vedeți? Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap”, a spus nașul micuțului Isaia, Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: „Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel