„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica
Descriere foto: Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

A trecut mai bine de o lună de când Vali Vijelie a fost prins de paparazzi în compania altei femei. Invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a dezvăluit ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu bruneta misterioasă.

În urmă cu mai bine de o lună, pe 21 aprilie, Vali Vijelie a fost surprins de paparazzi în compania unei alte femei. Celebrul manelist a fost fotografiat în timp ce se plimba prin București împreună cu o brunetă misterioasă. La scurt timp, imaginile au fost văzute și de soția sa, Carmen Rusu. Aceasta mărturisea că nu mai vrea să audă de celebrul cântăreț, iar singura legătură a sa cu tatăl copiilor ei, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară. Cu toate acestea, timpul se pare că le rezolvă pe toate, iar Carmen Rusu a trecut peste infidelitate și l-a iertat pe soțul ei. 

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a dezvăluit fără rețineri ce i-a spus soției sale imediat după ce a înșelat-o cu bruneta misterioasă. După ce a ajuns acasă de la întâlnire, Vali Vijelie i-a spus soției sale că fotografia este, de fapt, un trucaj și că nu a înșelat-o cu nimeni.

„Eu am spus tot timpul: «Să se supere pe mine?» De ce, ce am făcut? Ajunge la urechile ei. Eu o întreb «M-ai văzut tu?». Îmi zice că a apărut. Eu îi spun «E o poză, mă, tu pui la inimă?». Trucaj!”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Câte partenere de viață a avut Vali Vijelie de-a lungul timpului

În cadrul podcastului, Vali Vijelie a mărturisit că de-a lungul timpului a avut trei partenere de viață, cu care are împreună patru copii. Din relația cu actuala sa soție, Carmen Rusu, Vali Vijelie are 2 copii, pe Cati și Nuțu. Cu celelalte două partenere de viață, Mioara și Geta, artistul mai are 2 copii, pe Florin și Rafi. 

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani. Nu am fost căsătorit cu nicio femeie, doar cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema.

Primele două relații nu au mers, așa a fost să fie. Cine a fost de vină nu mai contează. N-a fost să fie, asta a fost. Vorbesc (n.r. cu mamele copiilor săi), bineînțeles, despre orice problemă. Dacă pot să le ajut și pot să fac ceva pentru ele, eu le ajut cu cea mai mare plăcere”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: „Din dragoste pentru tine aș pierde tot”. Vali Vijelie a fost iertat de soție, după ce a înșelat-o cu o brunetă misterioasă / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel