Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o până acum de soție pe Cristina Pucean: „Presiunea există. A vrut să mă ceară ea”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Cristina Pucean, deși formează o relație de doi ani. Mai mult, dansatoarea a vrut chiar ea să facă pasul cel mare, însă acest lucru nu i-a surâs cântărețului de manele.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai cunsocute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Chiar dacă între ei au mai existat și despărțiri, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. Invitat în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Bogdan de la Ploiești a fost întrebat când are de gând să o ceară în căsătorie pe iubita sa.

Bogdan de la Ploiești a rupt tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o până acum de soție pe Cristina Pucean: „A vrut să mă ceară ea”

Cântărețul de manele a recunsocut că se simte presat de Cristina Pucean să facă pasul cel mare, însă până acum nu a găsit momentul potrivit să-i pună iubitei sale inelul de deget. Mai mult, pentru că în doi ani de relație Bogdan de la Ploiești nu s-a așezat în genunchi să o ceară în de soție pe dansatoare, Cristina Pucean s-a gândit chiar ea să-l ceară de soț de artist. Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești i-a spus iubitei sale că lumea o să perceapă acest gest doar ca pe o strategie de marketing.

„N-am cerut-o în căsătorie. Presiunea există. La noi s-a ajuns să-mi spună ea să o cer. Acum a vrut să mă ceară ea. I-am zis că o ia lumea ca pe marketing. Ei nu ne înțeleg că noi d-aia suntem unici.

O să o cer exact când este momentul. Eu sunt BDLP și nu pot să o cer așa banal. Nu o să fie vorba despre lucruri financiare, dar... Sunt un tip roman tic, dar nu sunt neapărat cu florile. I le ofer într-o zi în care nu se așteaptă”, a mărturisit Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Vreau trei, doi băieți și o fată”

Deși nu s-a gândit încă să facă pasul cel mare și să o ceară de soție pe Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești se vede tătic. Cântărețul de manele își dorește nu unul, ci trei copii, doi băieți și o fată.

„Trebuie să facem și copii. Îmi dă Dumnezeu după sufletul meu. Eu vreau trei, doi băieți și o fată ar fi frumos. Primii să fie băieții și apoi fata. Am zis să fiu modest, dar dacă vor fi mai mulți nu e problemă. Copiii sunt cel mai frumos lucru.

Și ea își dorește, dar nu am întrebat-o câți. Important este să fie sănătoși, să vină primul și să te bucuri de el, după care mai faci dacă vrei, dacă faci față”, a mai spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Te-ar putea interesa și: „Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel