Vlad Gherman și-a mărit familia: „Da, ați văzut bine”. Despre cine este vorba

Data publicării:

Vlad Gherman are în familie un nou membru important.

Vlad Gherman le-a dat astăzi fanilor o veste foarte importantă, ce îl privește atât pe el, cât și pe partenera sa de viață, Oana Moșneagu. În familia celor doi a venit un nou membru, pe care aceștia l-au așteptat foarte mult. Este vorba despre o nouă pisică, care are abia o lună de zile și care deja le face zilele mai frumoase stăpânilor săi, pentru că, după cum chiar el a declarat, actorul nu se poate opri din a filma micuța felină. Mai mult, solistul le-a mai dat urmăritorilor săi o veste foarte importantă, ce are legătură cu activitatea sa de pe Youtube.

„Da, ați văzut bine, ne-am mai luat o pisică. O cheamă Una, are doar o lună, am filmat-o continuu și e o drăgălașă. O să fac și un vlog despre asta, dar, dacă tot am deschis subiectul, da, am revenit pe vlog.”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare. 

Vlad Gherman și-a luat la rost iubita: „Vreau să știu ce faci acum!”. Reacția actriței i-a uimit pe toți: „Doamne ferește, băiatule”

 

Vlad Gherman și-a pierdut de curând pisica pe care o avea împreună cu Cristina Ciobănașu

Se pare însă că dorința actorului de a avea cât mai multe pisici nu este întâmplătoare. În urmă cu aproximativ două luni, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut prin clipe grele. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an de zile, aceștia mai aveau încă lucruri și amintiri care îi legau și care îi făceau să revină din când în când împreună. Un astfel de exemplu este reprezentat de pisica celor doi, Prințesa, pe care actorii o aveau de foarte mult timp. Totuși, fostul cuplu celebru le-a dat fanilor o veste extrem de tristă, pe rețelele de socializare. Pisica pe care ei au iubit-o atât de mult a murit, după 17 ani de viață. După cum reiese din cele scrise de aceștia, amândoi au fost alături de Prințesa, până în ultima clipă.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.”, au scris cei doi pe Instagram atunci.

Poate te interesează și: Ana Morodan, adevărul despre viața sentimentală: „Vreau să mă distrez, nu mai dau suflețelul oricui”. Ce spune Contesa digitală despre fostul iubit

Cum au reacționat fanii, când cuplul și-a cumpărat prima pisică

Pentru a-și alina suferința după Prințesa, la scurt timp de la moartea ei, Vlad Gherman a decis să își cumpere o nouă felină. Oana Moșneagu, actuala parteneră a lui Vlad Gherman, s-a fotografiat pe Instagram cu ea, iar fanii Cristinei Ciobănașu nu au rămas indiferenți la acest lucru, taxând-o imediat pe frumoasa actriță. 

„Ți-ai luat motan, pentru că a murit Prințesa Cristinei și a lui Vlad. Fericire mare că a dispărut și ultima legătură sentimentală dintre ei. Bravo, răutate!”, i-a scris atunci un fan Oanei Moșneagu la fotografia postată de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel