Vlad Gherman și-a luat la rost iubita: „Vreau să știu ce faci acum!”. Reacția actriței i-a uimit pe toți: „Doamne ferește, băiatule”

Data publicării:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut o conversație neașteptată, pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă la început, fanii au fost triști să afle că actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, cu care a format un cuplu pentru mai mulți ani de zile, aceștia au acceptat treptat noua poveste de iubire, acum fiind foarte încântați când cei doi postează fotografii sau videoclipuri împreună, pe rețelele de socializare. Și, pentru a-și ține urmăritorii foarte aproape, cei doi sunt extrem de prezenți în spațiul public, dar și foarte naturali. Recent, Vlad Gherman și-a luat iubita la rost, în modul caracteristic, adică plin de umor, și a întrebat-o unde este, în timp ce el se află la muncă.

„Ce faci, Oana Moșneagu? Vreau să știu ce faci tu acum! Mă tot întreabă lumea de tine și am zis că ești acasă. Așa e?”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare. 

Oana Moșneagu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns iubitul ei tot printr-un videoclip. Aceasta i-a „reproșat” actorului că nu trebuie să stea în casă, doar pentru că nu lucrează la aceleași proiecte ca și el. În cele din urmă, vedeta s-a filmat dintr-un salon de remodelare corporală, semn că aceea era ocupația sa din ziua respectivă.

„Doamne ferește, băiatule! Dar tu crezi că eu stau numai în casă? Înțeleg că tu ești acum cu proiectele pe care urmează să le lansezi, misterios, dar stai liniștit că și eu am treabă dragă, nu stau în casă, am de umblat, am o grămadă de afaceri pe care le-am început acum ceva timp, iar acum trebuie să le termin”, i-a transmis Oana Moșneagu iubitului ei.

Cristina Ciobănașu, reproșuri la adresa fostului iubit: ”Cu cine vorbești? Cu Oana?”. Ce a deranjat-o pe actriță

Ce planuri are Oana Moșneagu, după terminarea serialului Adela

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost până de curând implicați în cadrul aceluiași proiect, Adela, serial ce a fost difuzat pe Antena 1. Odată cu finalizarea ultimului sezon, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să-și găsească noi proiecte cu care să-și umple timpul în această perioadă. În  acest sens, iubita lui Vlad Gherman declara recent faptul că nu s-au ivit încă noi producții pentru ea, însă așteaptă cu entuziasm viitoarele propuneri.

„Pentru mine urmează o perioadă plină de necunoscut, oportunitatea unor noi începuturi, să sperăm. Concret nu există niciun proiect în care să fiu implicată, dar profit de timpul liber pe care îl am în față pentru a-mi reîncărca bateriile pentru ce ar putea să urmeze.”, a spus recent Oana Moșneagu, potrivit libertatea.ro

 

 

Vlad Gherman nu mai este afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu

Deși Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, urmăritorii continuă să îl întrebe pe actor, de câte ori au ocazia, despre despărțirea de fosta lui iubită și despre resentimentele care au rămas în urma ei. La una dintre sesiune de întrebări și răspunsuri pe care acesta a făcut-o  pe contul său de Instagram, un fan l-a întrebat pe artist: ”Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară și a părut destul de radical.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel