Ana Morodan, adevărul despre viața sentimentală: „Vreau să mă distrez, nu mai dau suflețelul oricui”. Ce spune Contesa digitală despre fostul iubit

Data publicării:

Ana Morodan a vorbit despre statusul ei sentimental din prezent, dar și despre relația care s-a încheiat de curând. 

Ana Morodan a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai neștiute lucruri din viața sa personală. Supranumită și Contesa gigitală, vedeta își ține viața privată departe de ochii curioșilor, care nu au știut niciodată concret dacă sau când aceasta a fost implicată în vreo relație. 

„Îmi făceam eu o poză de aia mai așa.. să-i trimit unui domn și am zis să-mi pun un filtru pe față. Am dat save la poză, dar nu m-am prins că am dat și post și vine cineva și-mi zice: „Tu ai văzut ce story ai pus? Voiai să faci asta?” Când mă uit... noroc că a observat în două ore. I-am trimis unui domn. Acum nu mai intră cineva la suflețelul meu, eu sunt în refacere acum, după o relație lungă și vreau să mă distrez, nu mai dau suflețelul oricui.”, a declarat Ana Morodan, în cadrul podcastului.

Ana Morodan își deschide o nouă afacere: ”Vreau să le vând și în Bulgaria”. Este ceva inedit, față de ce a făcut până acum

 

De ce Ana Morodan nu s-a afișat cu fostul ei iubit

Mai mult, Ana Morodan a explicat și care este motivul pentru care nu s-a afișat prea des cu fostul ei iubit, deși cei doi au avut o relație de lungă durată.

„N-a știut nimeni despre relația mea lungă, pentru că domnul respectiv era într-un mediu corporativ destul de restrictiv. Nu are nicio legătură cu industria noastră și e un om discret, nu-i place să apară și atunci eu am respectat chestia asta. Și nici mie nu prea îmi place să îmi expun iubiții. Au fost poze cu noi împreună, a venit cu mine la două-trei evenimente. Bărbații care decid să stea cu mine sunt niște masculi alfa, pentru că altfel nu ai cum să stai cu mine și atunci își asumă din start că eu am acest stil de viață. Mai mult, eu sunt genul de femeie care nu impune nicio barieră, îi dau voie să se ducă liniștit, pentru mine funcționează chestia asta. Când îi dai bărbatului libertatea totală, îi dai de fapt doar iluzia, pentru că el nu știe ce să facă cu ea. Cu bărbații nu fac niciodată dramă, îmi iau gentuța și ies din casă, cu demnitate. Eu nu am trăit așa ceva, doar intuiesc ce aș face.”, a continuat aceasta.

Ce calități trebuie să aibă bărbatul care vrea să-i cucerească inima Contesei Digitale

Vedeta a expus și calitățile pe care ar trebui să le dețină bărbatul care vrea să ajung la inima ei. Aceasta impune diferite „pretenții” ce au legătură atât cu situația financiară a viitorului ei partener, cât și cu gradul său de inteligență.

„Trebuie să fie un om realizat, eu nu am nevoie de banii nimănui, dar am nevoie de același tip de energie constructivă și vitală pe care o am și eu. După care am nevoie de cineva care să înțeleagă cine sunt eu și care este personalitatea mea și să respecte asta și am nevoie de cineva foarte inteligent, Fizic, nu am nimic, pot să fiu cu cineva care are 26 sau 50 de ani. Trebuie să-mi explice mental niște lucruri și atunci e ok. Nu am avut bărbați nearătoși sincer.”, a mai dezvăluit Contesa digitală în cadrul podcastului de pe Youtube. 

Poate te interesează și: Carmen Harra, despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a: „Ar fi fost luat de la indieni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel