Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: „Ea oricum știe. Urmează și pasul ăla”

Data publicării:

Vlad Gherman a dezvăluit faptul că își dorește să întemeie o adevărată familie alături de Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an și jumătate. Cei doi par că se înțeleg de minune și că sunt, cu adevărat, suflete pereche. Chiar dacă actorul a fost într-o relație cu Cristina Ciobănașu timp de nouă ani, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, lucru care pare că a venit la fix pentru Vlad Gherman, care își propune să întemeieze o adevărată familie cu iubita sa actuală. Actorul vrea să o ceară în căsătorie pe Oana, iar aceasta știe deja de planurile mărețe.

„Da, am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: da, vezi că mâine te cer, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte.

Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada honey moon (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla.

Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla,  o să vedem”, a declarat actorul pentru unica.ro.

Te poate interesa și: Vlad Gherman, deranjat de gestul făcut de Cristina Ciobănașu: „M-a șocat. M-am simțit insultat”

„Părinții mei o iubesc maximum pe Oana”

Mai mult, cei doi au făcut cunoștință deja și cu viitorii socri. Vlad Gherman spune că Oana este foarte plăcută în familia sa, dar și el este adorat de părinții actriței. Din acest punct de vedere, bărbatul spune că nu este nicio problemă. 

„Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere”, a declarat actorul pentru aceeași sursă.

Cum petrec cei doi Ziua Îndrăgostiților

Vlad Gherman împlinește în curând vârsta de 30 de ani, care este foarte aproape de ziua îndrăgostiților. Din această cauză, actorul mărturisește faptul că cei doi nu dau prea mare atenție acestei sărbători, ci preferă să celebreze cum se cuvine pe 16 februarie. 

“Pentru că întotdeauna ziua mea a fost foarte aproape de Ziua Îndrăgostiților, eu fiind născut pe 16 februarie, oarecum nu am sărbătorit niciodată Valentine’s Day. Pentru mine a fost așa: dăruiesc un buchet de flori și atât. În rest sărbătorim de ziua mea. Adică vreau să fac loc pentru ziua mea, e doar așa un preambul ăla. Eu profit de Valentine’s Day ca să profit de ziua mea”, a mărturisit actorul.
 

Citește și: Vlad Gherman, desfigurat de plâns, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Așa arătam”

Vlad Gherman a trecut definitiv peste despărțirea de Cristina Ciobănașu

În ciuda faptului că ambii și-au refăcut deja viața după această despărțire, fanii nu reușesc încă să accepte acest lucru, motiv pentru care adesea l-au întrebat pe actor dacă mai simte ceva pentru fosta sa iubită. Toată lumea îi vedea drept cuplul perfect, astfel încât despărțirea a venit ca un șoc pentru uriașa comunitate de fani. Totuși, Vlad Gherman a pus în repetate rânduri capăt speculațiilor, afirmând că nu mai exist niciun sentiment pentru Cristina. 

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory, în urmă cu mai mult timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel