Vlad Gherman, desfigurat de plâns, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Așa arătam”

Data publicării:
sursa foto: Vlad Gherman, Instagram
Descriere foto: sursa foto: Vlad Gherman, Instagram

Vlad Gherman a vorbit despre despățirea dintre el și Cristina Ciobanașu, la doi ani de când a avut loc ruptura dintre cei doi. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au petrecut aproximativ 10 ani unul alături de celălalt, ba chiar au interpretat numeroase roluri în filme, ca fiind un cuplu. Toate aceste lucruri i-au ajutat să-și formeze o comunitate foarte mare de fani, care să-i susțină și să-i urmărească la orice pas. Totuși, chiar dacă păreau extrem de fericiți împreună, cei doi au decis să pună capăt relației lor în urmă cu doi ani de zile, când s-au hotărât să-și mai dea o șansă pentru a cunoaște noi persoane. Atât Vlad Gherman, cât și Cristina Ciobănașu, au suferit extrem de mult în acea perioadă, iar fanii au fost complet șocați de această decizie neașteptată. 

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: „De ce plângi?”. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să fie bărbat, să producă pentru familie, să lupte, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.”, le-a spus Vlad Gherman fanilor săi, pe Instagram. 

„Sfatul meu este să plângeți!”

Sfatul artistului pentru fani este să nu-și izoleze trăirile, emoțiile, doar din cauza prejudecăților celorlalți și să facă ceea ce simt. Acesta spune că nu i-a fost nicio secundă rușină să plângă în mediul online, în fața tuturor.

Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau care să mă înțeleagă sau dacă, pur și simplu, nu lăsam emoțiile să iasă afară din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să ne lăsăm să fim vulnerabili, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a povestit Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ce planuri are Oana Moșneagu după ce se termină serialul Adela: ”Urmează o perioadă plină de necunoscut”

Vlad Gherman formează o relație cu Oana Moșneagu

Chiar dacă, imediat după despărțire, artistul a fost extrem de afectat de acea ruptură, acesta și-a găsit în final alinarea în brațele Oanei Moșneagu, alături de care filma la vremea aceea pentru un serial de pe Antena 1. Cei doi sunt acum mai fericiți ca niciodată și, recent, artistul spunea că nu mai există nicio urmă de suferință, cu privire la vechea sa relație. În paralele, și Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", spunea recent Vlad Gherman pe instastory.

VEZI și: Cristina Ciobănașu, reproșuri la adresa fostului iubit: ”Cu cine vorbești? Cu Oana?”. Ce a deranjat-o pe actriță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel