Vlad Gherman, deranjat de gestul făcut de Cristina Ciobănașu: „M-a șocat. M-am simțit insultat”

Data publicării:
Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, captură video Xtra Night Show
Descriere foto: Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, captură video Xtra Night Show

Vlad Gherman a avut o reacție neașteptată la adresa fostei iubite.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, alături de Andreea Ibacka au fost prezenți în cadrul emisiunii Xtra Night Show, pentru a discuta despre noul lor proiect. Și, dacă conversația decurgea firesc, la un moment dat actorul a ținut să aducă în discuție un lucru care l-a deranjat la fosta lui iubită. Concret, Cristina Ciobănașu i-a spus acestuia că nu a mai venit în acest platou de televiziune încă de când cei doi formau o relație, astfel încât și-a anunțat toți fanii de pe Instagram de faptul că va fi prezentă în platoul Xtra Night Show alături de „Vlad Gherman”. Actualul iubit al Oanei Moșneagu s-a simțit astfel deranjat de faptul că aceasta i-a spus pe numele de familie. 

''Mi-a zis Cris acum: ''Eu nu am mai fost aici de când ne-am despărțit! Eu i-am zis că am fost de multe ori. Ne-am obișnuit (n.r. să lucreze cu Cristina Ciobănașu). Astăzi m-a șocat, în drum spre aici am văzut că a postat Cris că va veni cu Andreea Ibacka și Vlad Gherman și am zis că de când îmi spui pe numele de familie? M-am simțit insultat. Trebuia să-mi zică Vlad, că mă știe toată lumea așa.'', a mărturisit Vlad Gherman la Xtra Night Show.

Te poate interesa și: Vlad Gherman, desfigurat de plâns, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Așa arătam”

Care este explicația Cristinei Ciobănașu

Actrița i-a răspuns imediat fostului partener. Aceasta spune că în comunitatea sa de fani există oameni noi, care nu știu cine este „Vlad”, dacă nu s-ar fi referit și la numele de familie, pentru a fi identificat ușor de toată lumea. 

''Și i-am răspuns că e foarte simplu, poate mai există oameni care abia s-au alăturat comunității mele. Dacă aici e așa, vă dați seama cum e la noi în emisiune?'', a răspuns Cristina Ciobănașu la Xtra Night Show.

Citește și: Vlad Gherman, fotografie rară cu sora lui: ”Semănăm?”. Cum arată Alexandra Gherman

Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de actriță

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu pentru foarte mulți ani de zile, de la vârste foarte fragede. Cei doi au crescut împreună, iar fanii nu îi vedeau altfel, decât unul lângă celălalt. Acest lucru i-a determinat pe cei doi să pună punct relației de iubire, pentru a-și da șansa să cunoască și alte persoane. Acum, ambii sunt implicați în noi relații, iar Vlad Gherman se iubește chiar cu Oana Moșneagu, una dintre colegele celor doi de platou.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.

 

În acest sens, Vlad Gherman spunea recent faptul că Oana Moșneagu este prima femeie matură care a intrat în viața lui, făcând referire astfel la fosta relație. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel