Vlad Gherman, fotografie rară cu sora lui: ”Semănăm?”. Cum arată Alexandra Gherman

Data publicării:

Vlad Gherman s-a pozat alături de sora lui, pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, făcându-se remarcat în acest domeniu de la o vârstă foarte fragedă. Astăzi, tânărul actor se poate mândri cu mai multe roluri care l-au consacrat, în diferite seriale românești, precum ”Pariu cu Viața”, ”Sacrificiul” sau ”Adela”. Chiar dacă pe el îl știe o țară întreagă, puțină lume o cunoaște pe sora acestuia. Alexandra este cu trei ani mai are decât celebrul artist și este chiar și mama unei fetițe superbe. 

Deși nu se afișează prea des împreună, Vlad Gherman a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare împreună cu sora sa, adresându-le o întrebare fanilor.

”Ea est surioara mea! Semănăm?”, a fost întrebarea adresată de Vlad Gherman urmăritorilor din mediul online.

”Ce frumoși sunteți! Semănați!”, ”Ochii diferă clar”, ”Oarecum”, ”Sunteți superbi amândoi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la fotografia actorului.

Chiar dacă nu sunt identici la înfățișare, este clar că Alexandra și Vlad Gherman împart aceeași trăsătură, carisma. Frumoasa mămică a cochetat și ea, de-a lungul timpului cu televiziunea fiind producătoarea unei emisiuni de pe Happy Channel, iar acum are propriul ei vlog, numit „Crazy mom” , unde vorbește despre experiențele prin care trece cu fiica ei. 

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trecut recent printr-o grea încercare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cu toate acestea, cei doi mai au încă lucruri și amintiri care îi leagă și care îi fac să revină din când în când împreună. Un astfel de exemplu este reprezentat de pisica celor doi, Prințesa, pe care actorii o aveau de foarte mult timp. Totuși, fostul cuplu celebru le-a dat fanilor o veste extrem de tristă, pe rețelele de socializare. Pisica pe care ei au iubit-o atât de mult a murit, după 17 ani de viață. După cum reiese din cele scrise de aceștia, amândoi au fost alături de Prințesa, până în ultima clipă.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.”, a fost mesaul pe care cei doi l-au scris pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi

Se pare că pisica celor doi rămăsese în grija Cristinei Ciobănașu, după despărțire, motiv pentru care Vlad Gherman s-a dus la fosta lui iubită, pentru a-și lua la revedere de la pisicuță.

„Am venit să o văd pe Prințesa pentru ultima oară și m-au lovit toate amintirile pe care le-am avut cu ea, e tare greu să o văd așa.”, a spus Vlad Gherman pe instastory.

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi: "E cea mai tristă veste pe care pot să o dau”. Anunțul care l-a întristat pe actorGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience