Ce planuri are Oana Moșneagu după ce se termină serialul Adela: ”Urmează o perioadă plină de necunoscut”

Data publicării:

Oana Moșneagu a vorbit despre planurile pe care le are, după terminarea serialului „Adela”.

Oana Moșneagu interpretează unul dintre rolurile principale ale serialului „Adela”, care se apropie de finalul primului sezon. Chiar dacă în viața de zi cu zi este o persoană extrem de pozitivă, cu zâmbetul pe buze, în cadrul filmului aceasta a avut de acceptat o provocare destul de diferită, intrând în pielea ”Andreei”, unul dintre cele mai controversate personaje.

„În spatele tuturor acțiunilor Andreei, pe cât de rea este ea percepută, pe atât de mare e nevoia ei de a fi iubită și de a iubi, iar Lucian îi oferă de multe ori iluzia unei relații cu potențial de final fericit. Dinamica relației lor în acest ultim sezon își mai pierde din componenta romantică, ce a existat într-o oarecare măsură la începutul interacțiunii lor, Andreea simte gustul trădării și trădează și ea la rândul ei. Lucian îi devine călău în multe situații, dar, inevitabil, rămân întotdeauna de aceeași parte a baricadei.”, a declarat Oana Moșneagu potrivit libertatea.ro

Ce spune Vlad Gherman despre scenele de dragoste pe care iubita sa le-a avut în serial

Viața de actor presupune extrem de multe sacrificii, iar scenele intime cu alți protagoniști fac parte dintre ele. Chiar dacă atât Vlad Gherman, cât și Oana Moșneagu s-au văzut reciproc în repetate rânduri în anumite ipostaze intime cu alți parteneri, frumoasa artistă spune că amândoi sunt extrem de asumați cu meseria pe care o au, astfel încât gelozia nu a fost niciodată un subiect de discuție între ei.

„Din fericire, iubitul meu este actor profesionist și înțelege perfect astfel de situații care fac parte din natura meseriei noastre, ca să nu mai zic că și el a avut de filmat astfel de secvențe cu partenera lui din serial, ha-ha. Și actor fiind, îți asumi că ai de jucat și astfel de situații care te pot scoate din zona de confort, dar asta e meseria.”, a continuat aceasta.

Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Vlad Gherman, vacanță Tenerife. Cum au petrecut cei trei actori din Adela: Nu ai timp să te plictiseşti, dar rişti să te întorci obosit acasă


 

„Urmează o perioadă plină de necunoscut”

Serialul ce a făcut-o atât de celebră pe actriță este pe cale să se încheie. Și, dacă toată lumea se aștepta ca aceasta să fie deja implicată în noi proiecte, Oana spune că la orizont nu s-au ivit deocamdată oferte.

„Pentru mine urmează o perioadă plină de necunoscut, oportunitatea unor noi începuturi, să sperăm. Concret nu există niciun proiect în care să fiu implicată, dar profit de timpul liber pe care îl am în față pentru a-mi reîncărca bateriile pentru ce ar putea să urmeze.”, a mai spus iubita lui Vlad Ghermna. 

Cristina Ciobănașu, reproșuri la adresa fostului iubit: ”Cu cine vorbești? Cu Oana?”. Ce a deranjat-o pe actriță

De ce a apelat Oana Moșneagu la o schimbare de look
 

„Simțeam nevoia de o schimbare de ceva timp, cu atât mai mult după acești doi ani în care am arătat la fel în fiecare zi. Simțeam și nevoia să mă separ cumva de imaginea Andreei, să închei capitolul ăsta și din acest punct de vedere, să apăs butonul de „refresh” în vederea posibilității unor noi începuturi. Pe viitor, aș fi dispusă să fac transformări de look proporționale cu amploarea rolului sau a proiectului în care aș fi implicată.”, a continuat aceasta. 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel