Cum și-a început iubita lui Vlad Gherman cariera în actorie: „M-am angajat prima dată la 17 ani”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram

Oana Moșneagu a vorbit despre dorința pe care a avut-o, întotdeauna, de a urma cariera de actriță

Oana Moșenagu, iubita lui Vlad Gherman, a povestit despre începuturile carierei sale. Aceasta spune că de mică și-a dorit să urmeze această meserie, iar succesul nu a venit ușor.

„M-am angajat prima dată la 17 ani, am avut nevoia unei independențe cât de mică și m-am lovit de perioade în care situația financiară era una dificilă, mai ales între momentul demisiei din multinaționala la care lucram și admiterea la UNATC. Și știam că, într-un caz extrem, pot să apelez la ei mei, dar evitam pe cât posibil să le cer ajutorul”, a spus actrița, potrivit ego.

"Părinții au zis să îmi găsesc o meserie care să-mi garanteze viitorul"

Părinții nu au susținut-o să urmeze această carieră, spune actrița, pentru că aveau aceeași părere pe care o au majoritatea oamenilor, despre această meserie și, anume, să-și găsească ceva stabil, din care să poată trăi sigur, toată viața.

„Oficial, drumul meu a început odată cu admiterea la UNATC, la 25 de ani. Practic, primii pași au fost castingurile pentru amatori la care am mers până la vârsta asta. Și, printre ele, au fost și cele pentru reclame. Cam din reclame m-am întreținut la facultate. Reușeam să îmi fac banii, să merg și la cursuri și la repetiții.

Părinții mei au spus ce ar spune mare parte dintre părinți. Să îmi găsesc o meserie, care să îmi garanteze un viitor financiar și o stabilitate. Dar ăsta e rolul părinților, să te îndrume. Și e esențial, zic eu, să știe când să accepte că nu ai urmat calea către care te-au îndrumat ei și să înceapă să te susțină pe drumul ales de tine. Și ai mei mă susțin în acest moment”, a mai spus Oana.

Ce părere are Oana Moșneagu despre această meserie

„Dacă mă uit la unii colegi de generație, răspunsul e „nu”, nu se pot descurca. Și, drept dovadă, după absolvire, s-au angajat într-un domeniu oarecare, ca să poată supraviețui. Dacă mă uit la alții, se poate trăi, și încă bine. Nu există un răspuns general valabil, zic eu. Mai ales că e greu să fixezi în timp un „început” de drum comun pentru toți cei din breaslă.

Sunt mulți actori care își au începutul în liceul, într-o trupă de amatori. Alții îl au când ies pe poarta UNATC-ului sau la primul lor proiect important. Și alții, mai puțin norocoși, nu apucă să aibă un început”, a completat tânăra.

Serialul "Adela" i-a adus faima actriței

Serialul "Adela", de pe Antena 1, este locul în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au întâlnit și s-au îndrăgostit reciproc. Tot acest serial reprezintă și cea mai mare realizare profesională a actriței, până acum.

„Adela” este cel mai mare proiect în care am fost implicată până acum. Cer sfaturi și păreri, dar mă îndrept către Anca Sigartău de cele mai multe ori. Și, în general, încerc să «fur» meserie de la actorii din jurul meu.", a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel