Cristina Ciobănașu, ADEVĂRUL despre relația cu Vlad Gherman: M-a sunat

Data publicării:

Cristina Ciobănașu a dezvăluit faptul că a primit un apel de la fostul ei iubit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după foarte mulți ani de relație. Chiar dacă amândoi și-au refăcut viața după această întâmplare, fanii speră încă la o împăcare. Deși nu pare a mai fi vorba despre așa ceva, cei doi foști parteneri au rămas încă în relații foarte apropiate. Artiștii nu ascund acest lucru, ba chiar îl fac public ori de câte ori au ocazia.

Întrebată recent de un fan dacă mai țină legătură cu fostul ei iubit, Cristina Ciobănașu nu s-a rezumat doar la un răspuns. Aceasta a publicat chiar conversația cu Vlad Gherman în care acesta îi spune să îl sune. Actrița explică faptul că filma pentru serialul în care este implicată, în momentul în care a primit acest apel, motiv pentru care nu i-a răspuns.

"M-a sunat, eu aveam telefonul pe silent că filmam și s-a gândit că o să văd pe insta.", a scris Cristina Ciobănașu amuzată pe Instagram.

 

Ce părere are Oana Moșneagu despre faptul că Vlad Gherman păstrează legătura cu fosta lui iubită

Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu joacă, în prezent, în cadrul aceluiași serial, iar fanii au întrebat-o pe iubita actuală a actorului, în repetate rânduri, dacă nu se simte inconfortabil cu faptul că Vlad și Cristina Ciobănașu se întâlnesc mereu pe platoul de filmare. Aceasta nu se însă arată deloc deranjată și este convinsă că între cei doi a rămas doar o relație de colegialitate.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit elle.

Vlad Gherman s-a temut la început să facă publică relația

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat actorul, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel