Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis”

Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, după 9 ani de relație. Cei doi actori au filmat inițial un video în care au explicat motivele despărțirii. Vlad Gherman a avut o nouă reacție, în care spune ce l-a făcut să rupă relația.

Vestea a venit ca un șoc pentru fani, care se așteptau ca cei doi să facă pasul spre căsătorie. După 9 ani de relație, cei doi actori au mărturisit că iubirea lor a ajuns la final. Aceștia și-au anunțat fanii că nu mai formează un cuplu printr-un video, pe rețelele de socializare.  

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis și Cristina Ciobănașu.

VEZI ȘI:  Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, după 9 ani de relație: „2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre”

După sute de mesaje primite de la fani, Vlad Gherman a revenit cu o nouă reacție, în care explică motivul rupturii de Cristina Ciobănașu. 

Trebuie sa intelegi ca dragostea adevarata nu inseamna sa traiesti langa o persoana pana la adanci batraneti. Si noi de mici avem imaginea asta. Si noi credeam ca dragostea adevarata este reprezentata prin familia perfecta, copii, case, vacante, dar timpul ne-a demonstrat ca cel mai important lucru e sa te bucuri de fiecare moment. Sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Noi am facut asta! Mai mult decat atat iubirea adevarata inseamna sa ai curajul sa iei o astfel de decizie atunci cand simti ca alegerea de a ramane intr-o relatie in care nu te mai regasesti ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a explicat Vlad Gherman pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel