Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, după 9 ani de relație: „2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre”

Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, după 9 ani de relație. Cei doi actori spun că au ajuns la despărțire din cauza diferențelor pe care le-au descoperit în ultima vreme.

Vestea a venit ca un șoc pentru fani, care se așteptau ca cei doi să facă pasul spre căsătorie. După 9 ani de relație, cei doi actori au mărturisit că iubirea lor a ajuns la final. Aceștia și-au anunțat fanii că nu mai formează un cuplu printr-un video, pe rețelele de socializare.  

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis și Cristina Ciobănașu.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, s-au îndrăgostit și au format vreme de peste 9 ani unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)


Pandemia le-a distrus relația


Tinerii spun că pandemia de coronavirus și faptul că au fost nevoiți să petreacă tot mai mult timp împreună i-a făcut să își dea seama că sunt extrem de diferiți și vor lucruri diferite de la viață. De asemenea, decizia despărțirii nu este una spontană, ci una la care au gândit intens. 


„O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre. Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alții trăiesc într-o viață, doar că, așa cum este în viață, am avut și momente grele pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile fericite și multă iubire.

Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am inițiat discuția. Eu (n.r. – Vlad) nu aș fi avut curaj să inițiez această discuție chiar dacă știam că ajunsesem să nu mai funcționăm', au mai spus cei doi.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel