Viviana Sposub: „Nu vin dintr-o familie cu mulți bani”. Motivul pentru care a renunțat la cel mai mare vis al său

Data publicării:
Viviana Sposub, foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub, foto Instagram

Viviana Sposub a renunțat la cel mai mare vis al său din cauza problemelor financiare.

Viviana Sposub a ajuns cunoscută publicului din postura de prezentatoare Tv. Puțini știu că vedeta a avut o carieră în muzică, dar la care a trebui să renunțe, din cauza problemelor financiare. Viviana Sposub a avut un moment muzical și în cadrul emisiunii „Bravo ai stil!”.

”Îmi place să cânt, dar este și o provocare pentru mine, având în vedere că nu prea am cântat, în afară de emisiunea ”Bravo, ai stil!”, a spus Viviana Sposub în emisiunea ”Duet cu Alexandra”,  de pe canalul de YouTube theXclusive.

Povestea Vivianei cu muzica a început la Botoșani, orașul ei natal, unde a devenit destul de cunoscută prin participarea la mai multe competiții muzicale. Ulterior, talentul i-a deschis uși mai mari, în Capitală, însă Viviana a trebuit să renunțe la visul de a cânta, din cauza problemelor financiare.


”Am făcut muzică atunci când locuiam la Botoșani, am făcut liceul de artă, și evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe concursuri și apoi eram văzută și chemată la București, la televiziune...Era un efort destul de mare, mai ales pentru părinți, și mă refer la efort financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu mulți bani și atunci toate resursele se duceau către visul meu”, a mai spus Viviana.

 

Viviana Sposub a fost la un pas de moarte, în adolescență

Viviana Sposub avea 18 ani când a plecat la munte cu un grup de prieteni, iar acolo a avut un accident cu un ATV. Din fericire, vedeta a scăpat teafără din tragicul accident.

„Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă.Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a spus Viviana pentru kanald. ro.

Viviana Sposub: „Sunt cel mai cuminte copil”

Viviana Sposub a declarat că a fost întotdeauna un copil cuminte, iar părinții aveau mare încredere în ea.

„Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător.Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă’, a mai spus Viviana Sposub.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel