Visul lui Cristi Minculescu. Nu și-a dorit să devină artist: „M-aș fi descurcat onorabil zic eu” / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Cristi Minculescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cristi Minculescu, Facebook

Cristi Minculescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate, ce carieră și-a dorit să urmeze, încă din copilărie.

Cristi Minculescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați soliști de la noi din țară. Vocalistul trupei Iris se bucură de o carieră de succes de aproximativ 40 de ani, iar la cei 63 de ani pe care îi are, cântărețul prezintă, în continuare, o energie debordantă pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. Totuși, chiar dacă astăzi se bucură de un succes uriaș în domeniul muzical, surpriza fanilor a fost când artistul ne-a declarat, în exclusivitate, faptul că în copilărie ar fi visat să urmeze o altă carieră. Nu are deloc legătură cu domeniul artistic, însă Cristi Minculescu consideră că s-ar fi descurcat de minune.

„Cred că puteam să fiu comentator sportiv. Pasionat de fotbal sunt, memorie bună am. M-aș fi descurcat onorabil zic eu și mi-ar fi și plăcut. Pentru mine este un lucru esențial să-ți placă ceea ce faci. Nu poți face performanță în niciun domeniu fără dedicare și pasiune.”, a declarat Cristi Minculescu, în exclusivitate pentru Spectacola

VEZI și: "Eu nu știam cine e Iris". Cristi Minculescu, despre debutul în trupa Iris: Am avut balamuc acasă

 

Când a venit vorba de cariera pe care visa să o aibă încă din copilărie, gândul l-a dus pe artist tot la fotbal. Totuși, viața l-a pus în fața altei decizii, la un moment dat, pe care nu o regretă nicio clipă.

„Să joc fotbal, bănuiesc. Am avut o copilărie atât de frumoasă și fericită, încât chiar pot spune că trăiam momentul și mă bucuram de fiecare zi. Asta cu planurile de viitor a venit mai târziu sau poate chiar niciodată. Nu am fost genul de persoană care să urmeze un tipar. Mi-am urmat instinctele, am făcut ce am simțit și a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua.”, a continuat artistul.

VEZI și: Cristi Minculescu, de nerecunoscut. Artistul și-a schimbat complet look-ul: „Am luat cu asalt și TikTok-ul”

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristi Minculescu 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Cristi Minculescu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA:   Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
 
Cristi Minculescu: Nu țin minte ceva în particular. Am fost destul de cuminte. Mai târziu le-am dat bătăi de cap părinților mei, atunci când i-am anunțat că renunț la facultate pentru muzică. În rest, cele clasice, de genul spart de geamuri cu mingea.

 
SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
 
Cristi Minculescu: Nu m-aș mai sacrifica pe mine în detrimentul altor persoane. Am acest “talent” fantastic de a crede că „un bine” va fi mereu răsplătit „cu bine” sau măcar nu cu „un rău”. Și de foarte multe ori am fost decepționat de către persoane apropiate și cărora nu le-am înțeles niciodată motivația de a-mi face rău. Aș putea spune că sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile între oameni. Am impresia că toți oamenii au aceleași principii ca mine.

Citește AICI toate întrebările pentru Cristi MinculescuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel