"Eu nu știam cine e Iris". Cristi Minculescu, despre debutul în trupa Iris: Am avut balamuc acasă

Data publicării:
Captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU by Cătălin Oprișan
Descriere foto: Captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU by Cătălin Oprișan

Solistul trupei Iris a povestit despre parcursul carierei sale și despre cum a ajuns cântăreț.

Cristi Minculescu este una dintre cele mai bune voci de muzică rock din România. Acesta a debutat în trupa "Harap Alb", unde a ajuns prin intermediul unui coleg de școală. Cântărețul a povestit, în intermediul unui podcast, despre cum a ajuns să cânte în Irirs și cine a fost cel care l-a recomandat în această formație. 

"Eu nu știam cine e Iris"

"Lumea care venea la Harap Alb veneau pregătiți, erau fani. Se termină revelionul și zicem că ne vedem pe 4 ianuarie să vedem ce mai face. Era acolo doar Anton. A așteptat să vină și ceilalți că vrea să ne zică ceva. Apar și băieții și brusc, ne zice: "Pe mine m-au chemat ăștia de la Iris". Eu nu știam cine e Iris, nu fusesem la nicio cântare cu ei, până m-au luat. Nici nu ne-a întrebat, "bă voi ce spuneți" și când au dispărut ceilalți doi, mi-a zis: "Tu mai rămâi, că vreau să discutăm ceva". Practic el a fost trambulina. M-a întrebat: "Vii cu mine?" Am crezut că vorbește cu altcineva. Dacă el nu le zicea de mine, eu mă lăsam.", a dezvăluit Cristi Minculescu, în podcastul "Vreau să știu by Cătălin Oprișan".

Cum a fost primit Cristi Minculescu de trupa Iris

Artistul a povestit faptul că inițial, cei care aveau să-i devină colegi, nu i-au acordat niciun pic de atenție sau încredere.

"Am fost acolo la club, erau supărați, se spărsese trupa în două. Intru cu Anton și Nuțu zice: "Am înțeles că vii cu un băiat, unde e?" Eu eram acolo, înțelegi? Dar credea că sunt acolo ca să-i car lui ăla chitara. Ajungem la club și zice "facem acum o încercare sau pe 9?" Și a rămas pe 9. Am început să cânt și după 6 secunde mi-a zis că e deajuns, nu am cântat nici primul refren. Îmi zic "felicitări, mâine începem repetițiile.", a continuat acesta.

Cum a fost la primul concert Iris

"Eu nu știam cum se manifestă publicul la Iris. Adică cânți, se oprește și aplaudă. Când am văzut ce era în sală, toată sala ca vulturii. Mai era o sală jos, care nu a putut să intre. Nu s-a întâmplat niciodată, până la varianta cu mine, să fie așa ceva, nici la Phoenix. Mi-au tremurat picioarele.", a mărturisit Cristi Minculescu.

Părinții nu l-au susținut în carieră

Cristi Minculescu a mai povestit și faptul că nu a fost susținut de părinți în această carieră. Mai mult, artistul a renunțat și la facultatea la care intrase în vremea aceea, după doar un an de zile.

"Eu m-am lăsat de facultate pentru asta. Am avut balamuc acasă, au chemat ai mei toate neamurile, 30 de inși în 3 camere și toți erau "Ce are mă, a înnebunit?". Săraca mama nici cât a trăit nu cred că i-a convenit, nu avea ce să-mi facă. Erau de modă veche, era îndoială în familie. Am fugit după un an de la facultate. Ce să fac? Nu prea au vorbit cu mine 2 săptămâni, dar eu am ținut-o pe a mea.", a mai spus Cristi Minculescu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel