„Visam numai diavoli!”. Virginia Rogin, declarații șocante după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”. Vrăjile pe care le-a făcut i-au adus coșmaruri

Data publicării:
Sursa foto: Virginia Rogin, facebook, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Virginia Rogin, facebook, captură YouTube

Virginia Rogin a făcut declarații neașteptate despre rolul vrăjitoare pe care l-a interpretat în serialul „Inimă de țigan”.

Virginia Rogin este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a jucat-o pe „Mama Sulfina” în serialul „Inimă de țigan”, personaj care reprezenta „vrăjitoarea” șatrei. Recent, actrița  a fost invitată la podcastul lui Lucian Viziru, unde cei doi foști colegi au discutat despre cele întâmplate pe platourile de filmare ale proiectelor în care au fost protagoniști. Lucian Viziru a avut rolul lui „Giani”, fiul lui bulibașa.

Virginia Rogin: „Visam numai diavoli care veneau și râdeau de mine”

Deși a fost vorba de un scenariu, Virginia Rogin a mărturisit că a avut tot felul de coșamruri, după ce a trebuit să rostească anumite vrăji.

„Era pe malul lacului, cu un foc de tabără. Noaptea, cu lună plină. Și spuneam niște vorbe acolo și puneam pe apă niște chestii, niște lumânări.

Focul ăla ardea în spate.. Te luau fiorii…Pe mine mă luau, care făceam asta… Bineînțeles, cucuveaua (pasăre care prevestește rele potrivit vorbelor din popor n.r) era acolo. Îmi aduc aminte că în noaptea aia

am avut numai coșmaruri. Visam numai diavoli care veneau și râdeau de mine. Mă visam pe mine îmbrăcată în țigancă și ei veneau și făceau mișto de mine. Îmi spuneau ceva nasol.”, a dezvăluit Virginia Rogin.

Virginia Rogin: „Lumea tot Mama Sulfina mă strigă”

Cu toate astea, rolul „Mama Sulfina” din serialul „Inimă de tigan„, a consacrat-o pe artistă și a fost foarte apreciată pentru felul în care a jucat. 

„Mama Sulfina trăiește prin mine. (..) Puteam să joc eu Shakespeare, Caragiale, Cehov, cât am jucat la viața mea (la teatru n.r), că lumea tot Mama Sulfina mă strigă.

Popularitatea pe care ți-o dă televiziunea nu ți-o poate da nici teatrul și nici filmul. Rămâi așa în memoria oamenilor. Dar îmi face plăcere, nu se pune problema… Foarte multă lume mă întreabă „Dar cum vă cheamă, doamnă?”. Le zic că nu contează, ce să îți încarci memoria?!”, a glumit îndrăgita actriță.

Cine este Virginia Rogin

Virginia Rogin (cunoscută și ca Virginia Rogin-Gândilă, n. 19 noiembrie 1951, Piatra Neamț) este o actriță română de teatru și film. Aceasta a studiat  la  Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru, Secția Actorie, clasa prof.univ. Dem Rădulesc. Din anul  1987 a devent actriță la Teatrul Odeon, potrivit wikipedia.ro.
1983–1986 actriță la Teatrul Ion Vasilescu, București
1977–1981 actriță la Teatrul Tineretului Piatra Neamț

Citește și: Lucian Mîndruță, noi detalii despre starea de sănătate: „Zero somn, frisoane. Nu pot să merg mai mult de 10-20 de metri”

Laura Cosoi, declarații subtile despre relația cu Smiley. Dezvăluirile neașteptate ale artistei: „Eu mă simțeam bărbatul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel