Lucian Mîndruță, noi detalii despre starea de sănătate: „Zero somn, frisoane. Nu pot să merg mai mult de 10-20 de metri”

Data publicării:
Lucian Mîndruță, foto Facebook
Descriere foto: Lucian Mîndruță, foto Facebook

Lucian Mîndruță, infectat cu COVID-19, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Lucian Mîndruță a anunțat, în urmă cu 2 zile, că a fost depistat pozitiv Covid și că a ajuns la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. 

Din fericire, omul de televiziune se simte mult mai bine. Este în a treia zi de boală și în urmă cu o zi spunea că are saturația bună. Printre simptomele experimentate de acesta se numără febra, oboseala și durerea de cap. 

 

„Ziua a doua de Covid dupa zero somn azi-noapte, cu frisoane care m-au facut sa ma bag in pat cu echipamentul de ciclism de iarna...
Parca e un pic mai bine. Nu mai vine sa ma dau cu capul de pereti de durere, doar as vrea sa-l desfac, ca pe o conserva, sa vad ce e inauntru de doare atat de rau.
Cea mai buna veste este ca plamanii nu sunt afectati. Stiu pentru ca la inceputul epidemiei mi-am luat un Garmin cu monitorizarea oxigenarii si azi-noapte l-am lasat sa inregistreze. Peste 96, ceea ce e decent.
Nu pot sa merg mai mult de 10-20 de metri prin casa, pentru ca ma ia oboseala si ma duce pe pilot automat in pat. Dar macar mi-a revenit cheful sa deschid calculatorul.
Azi-noapte am vazut (de fapt auzit) vreo cinci sezoane din Big Bang Theory. Si gata, nu mai suport. Ceva recomandari pentru binging - pe vesel si pozitiv - aveti si pentru mine?”, a scris Lucian Mîndruță pe rețelele de socializare.


Lucian Mîndruță a ajuns la spital, din cauza COVID-19

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată că o boală să vină peste mine așa că asta, că un buldozer.
Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.
Am dat cu tantrum verde și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul.
Am ajuns la spitalul Marius Nasta până la urmă, azi după-amiază, unde am stat până acum o jumătate de ora, căci nu mai puteam de durere. 
Acolo perfuzii, analize…..
În fine, vestea bună e că plămânul e nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu.
Am reușit totuși să mă concentrez la textul asta, ajuns înapoi acasă. Și să va mulțumesc din nou pentru grijă. M-a mișcat tare.
Și da, mai merită purtată masca un pic în aglomerație!”, a anunțat Lucian Mîndruță pe Facebook. 

 
Mesaj de pe patul de spital
 

Omul de televiziune și-a ținut fanii la curent cu starea sa de sănătate, chiar și în momentele petrecute în spital. 

„Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot să țin ochii deschiși! Dar au grijă de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face covid ultimul: suntem doar doi pacienți”, a transmis omul de televiziune. 

 

Lucian Mîndruță a renunțat la alcool

Recent, omul de televiziune a declarat că i-a fost greu în momentul în care a renunțat la alcool, deoarece „alternativele erau puține”.

„La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte”, a scris jurnalistul pe pagina sa Facebook.

Motivul pentru care Lucian Mîndruță a renunțat la alcool

Lucian Mîndruță a declarat că a renunțat la alcool, după ce tatăl său a decedat din cauza unei boli legate de consumul de alcool. 

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie”, a precizat Mîndruță pe rețeaua de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel