Laura Cosoi, declarații subtile despre relația cu Smiley. Dezvăluirile neașteptate ale artistei: „Eu mă simțeam bărbatul”

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley/ Instagram

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri neșateptate despre poveștile sale de iubire. 

Laura Cosoi a fost invitată în podcastul de pe Youtube al lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre relațiile sale. Actrița a făcut dezvăluiri neștiute despre poveștile sale amoroase. 

Laura Cosoi a fost bărbatul în relațiile anterioare

Deși nu a dat vreun nume, Laura Cosoi a făcut referire indirect la Smiley, cu care a fosrmat un cumplu, în urmă cu zece ani. Vedeta a precizat că în toate relațiile sale ea a fost bărbatul. Singurul moment în care a început să se simtă femeie a fost atunci când l-a cunoscut pe soțul său, Cosmin.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy.

Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.

Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Laura Cosoi, totul despre al treilea trimestru de sarcină

Laura Cosoi a început numărătoarea inversă pentru întâlnirea cu cea de-a treia fetiță. Vedeta se pregătește să nască natural, pentru a treia oară. În toiul așteptării, actrița a decis să împărtășească cu viitoarele mămici mai multe informații despre cel de-al treilea trimestru al sarcinii, care să le ajute pe acestea să treacă mai ușor peste eventualele obstacole.

„E incredibil chiar și pentru mine, dar iată că am început numărătoarea inversă până la venirea pe lume a surioarei Ritei și Verei. Parcă mai ieri îți spuneam că mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar acum mă pregătesc să nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Îi mulțumim Domnului pentru cea de-a treia minune din viețile noastre, suntem recunoscători și nerăbdători să o cunoaștem! Este deja foarte prezența în viață familiei noastre și când spun asta mă refer în primul rând la fete, pentru că în ce ne privește pe mine și Cosmin e normal să ne gândim și să vorbim mereu despre ea.

Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor. Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și uneori îi cânta. E super implicată în evenimentul acesta din familie!

Pe de altă parte și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul și îi da „puși” surioarei.

Acestea sunt momente de armonie, de bucurie intensă, care mă încarcă mult, pentru că orice sarcina vine cu întâmplări de toate felurile. Nu este o regulă că totul va decurge într-un fel sau altul. Recunosc, sunt norocoasă și simt că Dumnezeu a avut grijă de mine. Dar sunt și zile când mă simt mai obosită, poate chiar copleșită, dacă se adună prea multe.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel