Viorel Lis, probleme grave de sănătate: ”Nu mai poate merge singur deloc”. Oana Lis, devastată de durere

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a dezvăluit noi detalii despre starea de sănătate a soțului ei.

Oana Lis a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare, ce are legătură cu soțul ei. Se pare că fostul edil al Capitalei a fost din nou internat în spital, după ce starea sa de sănătate se degradase destul de mult. Mai mult, Viorel Lis nici nu se mai poate deplasa singur, soția lui fiind internată cu el, pentru a-l ajută, de la începutul acestei săptămâni. Aceasta face un apel către comunitatea sa, pe care o roagă să le fie celor doi alături în această perioadă dificilă, pentru că orice gând bun contează, spune ea.

‘’Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă și cu bune, și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, pentru că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și, bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat.Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare, calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe contul personal de Instagram.

Viorel Lis a avut mai mult probleme de sănătate, în ultima vreme

Problemele se țin lanț de Viorel Lis, care, nu cu mult timp în urmă, a suferit un infarct, iar mai apoi, a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Și pe atunci, tot soția sa a fost cea care i-a fost alături și cea care a ținut fanii la curent cu privire la starea sa de sănătate. Acesta povestea pe atunci cât de greu i-a fost să-și părăsească locuința, pentru a se interna în spital, gândindu-se doar la probabilitatea că nu s-ar mai putea întoarce niciodată acasă.

"Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste, mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.

Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a  declarat Viorel Lis, la emisiunea "Teo Show",de pe Kanal D, potrivit click!

 

Oana Lis, mărturii tulburătoare din copilărie: „Mă țineau nemâncată. Piciorușele alea de păianjen pe cartofi le simt și acum în mine”

Cei doi se descurcă foarte greu cu banii

În tot acest timp, Oana Lis este cea care se ocupă de toate problemele familiei. Vedeta s-a plâns în urmă cu ceva timp de faptul că nu este ajutată de absolut nimeni în această perioadă, iar tratamentele soțului ei sunt extrem de costisitoare, motiv pentru care nu traversează cea mai bună perioadă nici din punct de vedere material.

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. 

Nu mă ajută nimeni, eu sunt puternică, dar nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul care să mă rog, să mă victimizez. Acum el este slăbit, costurile sunt foarte mari, toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel. Cheltuielile sunt foarte mari. El e sub tratament, trebuie să am mare grijă. Viața după infarct nu mai e la fel.",  a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Oana Lis și-a iertat tatăl, după 30 de ani în care spune că „l-a urât”: „Bătăile, batjocura”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel