Viorel Lis, dat în judecată de nepoții săi, chiar și în scaun cu rotile: ”Nici acum nu s-a încheiat procesul”. De ce s-a ajuns în instanță

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a dezvăluit faptul că soțul ei se află în plin proces cu nepoții săi.

Viorel Lis trece prin momente foarte delicate, de când problemele de sănătate au început să-i dea mari bătăi de cap fostului edil. Această perioadă este cu atât mai complicată pentru cei doi parteneri, cu cât situația materială nu este nici ea deloc una bună. În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis a făcut public pe pagina ei personală de Facebook contul în care oamenii pot dona bani pentru tratamentul soțului ei. Mai mult, vedeta a fost nevoită să-și amaneteze verigheta pentru a avea bani să-i cumpere bărbatului scaun cu rotile, care nu se mai poate deplasa deloc singur. 

În tot acest timp, fanii s-au întrebat de ce nepoții lui Viorel Lis nu-i sar în ajutor acestuia. Oana Lis a fost cea care a făcut lumină și în acest caz, spunând faptul că nu doar că acesta nu primește niciun fel de ajutor din partea familiei sale, dar nepoții l-au dat chiar și în judecată, aflându-se în plin proces. 

”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu.”, a declarat Oana Lis pentru ego.ro.

Procesul dintre Viorel Lis și nepoții săi a pornit în 2019, când sora acestuia s-a stins din viață. Potrivit sursei citate, fostu edil avea plantați niște pruni pe un teren din Argeș, care ar fi trebuit să fie împărțit între cei trei copii. Din cauza faptului că acesta nu s-a simțit deloc bine în ultima vreme, a fost nevoit să angajeze un avocat care să se prezinte de fiecare dată la proces. Chiar și-așa, nepoții săi nu au vrut să renunțe la plângere.

Oana Lis, mărturii tulburătoare din copilărie: „Mă țineau nemâncată. Piciorușele alea de păianjen pe cartofi le simt și acum în mine”

 

Oana Lis, apel disperat pe internet, după ce soțul ei a rămas în scaun cu rotile

Situația financiară a celor doi este atât de precară, încât Oana Lis a ajuns în culmea disperării, fiind nevoită să ceară ajutor de la fanii săi, pentru a putea acoperi toate tratamentele de care va avea nevoie soțul ei de acum înainte. Din ultimele informații postate de vedetă, se pare că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc, starea sa de sănătate degradându-se extrem de tare. Mai mult, bărbatul nu acceptă să fie internat nici într-un azil de bătrâni, motiv pentru care soția sa trebuie să-i creeze toate condițiile speciale traiului din prezent acasă. Aceasta are nevoie de sume destul de mari de bani pentru a realiza acest lucru, motiv pentru care este nevoită să strângă donații. În urmă cu doar câteva zile, aceasta și-a amanetat verigheta, pentru a-i putea cumpăra scaun cu rotile partenerului ei de viață.

„Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă, în patul lui până în ultima clipă. Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități, cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor, pentru că nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperarea făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație.”, a scris Oana Lis pe Facebook, acolo unde le-a împărtășit fanilor care este și contul de donații pentru soțul ei.

Oana Lis și-a amanetat verigheta. Motivul pentru care a fost nevoită să facă acest lucru: ”Ca să pot să-i cumpăr de urgență...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel