Oana Lis și-a amanetat verigheta. Motivul pentru care a fost nevoită să facă acest lucru: ”Ca să pot să-i cumpăr de urgență...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a fost nevoită să facă un sacrificu mare, pentru a-i cumpăra soțului ei scaun cu rotile.

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău în ultima vreme, iar din ultimele informații pe care le-a dat soția lui se pare că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur. Tocmai din acest motiv, Oana Lis a decis să-și interneze soțul într-un centru specializat pe aceste probleme, în speranța că starea sa de sănătate se va mai ameliora. Se pare totuși că problemele se țin lanț de cuplul celor doi, din cauza faptului că acum, aceștia au întâmpinat noi probleme. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că nu are bani să-i cumpere lui Viorel Lis scaun cu rotile, motiv pentru care a fost nevoită să-și amaneteze verigheta, pentru a face rost de resursele necesare.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie "pe interes " ce sunt, cum vorbea lumea...”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Viorel Lis a fost internat în urmă cu o săptămână din cauza problemelor de sănătate

Problemele se țin lanț de Viorel Lis, care, nu cu mult timp în urmă, a suferit un infarct, iar mai apoi, a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Și pe atunci, tot soția sa a fost cea care i-a fost alături și cea care a ținut fanii la curent cu privire la starea sa de sănătate. Acum însă, starea acestuia pare că se înrăutățește pe zi ce trece, pentru că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur.

‘’Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă și cu bune, și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, pentru că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și, bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat.Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare, calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe contul personal de Instagram, în urmă cu o saptămână. 

Oana Lis, mărturii tulburătoare din copilărie: „Mă țineau nemâncată. Piciorușele alea de păianjen pe cartofi le simt și acum în mine”

Cum se descurcă cei doi cu banii

Nu este pentru prima dată când Oana Lis se plânge de situația materială grea din această perioadă. Recent, vedeta a dezvăluit într-o emisiune TV faptul că nu este ajutată de absolut nimeni, iar tratamentele soțului ei sunt extrem de costisitoare. 

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. 

Nu mă ajută nimeni, eu sunt puternică, dar nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul care să mă rog, să mă victimizez. Acum el este slăbit, costurile sunt foarte mari, toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel. Cheltuielile sunt foarte mari. El e sub tratament, trebuie să am mare grijă. Viața după infarct nu mai e la fel.",  a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Oana Lis și-a iertat tatăl, după 30 de ani în care spune că „l-a urât”: „Bătăile, batjocura”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel