Viorel Lis a fost externat: ”Are nevoie în continuare de susținere financiară”. Cum se simte fostul edil

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Viorel Lis a fost în sfârșit externat și va continua tratamentul acasă. Fostul edil al Capitalei se află în scaun cu rotile, iar datorită ajutorului primit din partea românilor, acesta va dispune de toate medicamentele și serviciile de care are nevoie pentru a se recupera. În acest sens, Oana Lis le mulțumește tuturor celor care s-au arătat a fi atât de binevoitori să-i ajute soțul.

”Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut. Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară.”, a declarat Oana Lis potrivit ego.ro

Oana Lis, alături de soțul ei în această perioadă grea

În tot acest timp, Oana Lis i-a fost alături neîncetat soțului ei, chiar dacă acest lucru a presupun anumite sacrificii venite din partea sa. Vedeta a ținut din nou să scoată în evidență faptul că toate celelalte persoane pe care Viorel Lis le-a ajutat la un moment dat, l-au dat complet uitării.

”Eu o să-i fiu aproape cât de bine pot până la sfârșit. Și el m-a ajutat pe mine și eu nu uit ca alții”, a mai declarat Oana Lis.

Oana Lis, nevoită să-și sacrifice plăcerile personale pentru Viorel Lis: ”Dacă s-a întâmplat beleaua, nu mai pot să merg”

De ce Viorel Lis nu este ajutat de copii

În urmă cu ceva timp, a ieșit la iveală faptul că Viorel Lis a fost dat în judecată de nepoții săi. Fostul edil nu primește astfel niciun fel de ajutor din partea rudelor sale de sânge, care au diferite interese.

”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu.”, a mai spus Oana Lis potrivit sursei citate.

Viorel Lis, speriat de faptul că ar putea ajunge la azil

Mai mult, Oana Lis spunea recent faptul că soțul ei urmărește constant știrile și și-a exprimat temerile în legătură cu situația în care se află actorul Alexandru Arșinel. Acesta este înspăimântat de faptul că într-o zi ar putea ajunge să fie internat într-un azil.

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez. S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat Oana Lis, potrivit romaniatv.net.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoții săi, chiar și în scaun cu rotile: ”Nici acum nu s-a încheiat procesul”. De ce s-a ajuns în instanțăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel