Oana Lis, nevoită să-și sacrifice plăcerile personale pentru Viorel Lis: ”Dacă s-a întâmplat beleaua, nu mai pot să merg”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, cu privire la situația neplăcută prin care trece în prezent.

Oana Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei. Fostul edil al Capital nu se mai poate deplasa deloc singur, aflându-se acum în scaun cu rotile. Mai mult, acesta are de urmat numeroase tratamente, care costă foarte mulți bani, după cum a declarat vedeta în repetate rânduri. Cei doi trăiesc doar din pensia bărbatului, în valoare de 3.500 de lei, care însă nu este suficientă pentru a acoperi toate cheltuielile. În acest sens, Oana Roman a început recent să strângă donații pentru soțul ei, care are extrem de multe nevoi în această perioadă.

Se pare că din cauza acestor probleme materiale, dar și de sănătate ale soțului ei, Oana Lis a fost nevoită să-și sacrifice și toate plăcerile personale, cum ar fi petrecerile. Aceasta a fost invitată să onoreze invitația în cadrul unei nunți recent dar, din cauza situației actuale, aceasta a fost nevoită să renunțe. Vedeta a ținut să le transmită la final și un mesaj celor care o criticau în trecut pentru faptul că stă cu Viorel Lis pentru bani și pentru averea pe care acesta urma să i-o lase, după ce ar fi murit.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoții săi, chiar și în scaun cu rotile: ”Nici acum nu s-a încheiat procesul”. De ce s-a ajuns în instanță

”Aș fi avut nevoie să ies puțin din casă, din rutină”

„Azi eram invitată la o nuntă și botezul copilului la un prieten de 10 ani și confirmasem, dar dacă s-a întâmplat beleaua, nu mai pot să merg, deși aș fi avut nevoie să ies puțin din casă, din rutină, dar cu Vio nu pot cu durerile lui și încă nu avem nici rampă, fără el, exclus ca eu să merg, că nu m-aș simți bine undeva petrecând și știind că el nu e bine...poate alta s-ar fi dus...dar nu eu. Plus, locația e lângă București și nu aș fi aproape de el...să vin repede acasă la o chestie. Bineînțeles, că ar fi o prostie să fac acum o cheltuială pe distracție, când noi avem problemele astea acasă și nevoile astea enorme de acum, dar nu m-aș fi dus nici dacă mi-ar fi zis că mă cheamă gratis.

Că am mai fost gratis la nunți, unde oamenii au insistat că își doreau neapărat prezența noastră, fără să facem vreo cheltuială și le zisesem că nu avem cum să cheltuim pe nunți în acel moment. Și stau așa și mă gândesc ca la o adică... lumea va fi interesată și este interesată de ce avere îți lasă "Moșu" sau nu...nimeni nu e interesat de ce sacrificii faci, cât de mari sunt...Dacă tu le-ai face sau le-ai făcut vreodată pentru o altă persoană... ce gesturi, ce grijă oferi, cum te lupți chiar și cu destinul uneori. Și așa e lumea... în general, oamenii tind să vadă doar exteriorul, nu sunt interesați de drama fiecăruia, de eforturile lui de a ajunge într-un loc anume, de ajutorul susținut și constant oferit unui om drag, de cum uiți de tine uneori ca să-i fie bine celuilalt, că el e mai bolnav și cu mai multe probleme și nevoi decât ale tale. Lumea vede doar suprafața și ce vrea să vadă. Dar lasă, că sunt eu aici să zic lucrurilor pe nume și noroc cu Facebookul că avem o voce colectivă. Mulțumesc că ați citit până aici!!! Era doar un gând.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, apel disperat. ”Vrea să stea în patul lui până în ultima clipă”. Ce se întâmplă cu Viorel Lis, după ce starea sa de sănătate s-a degradat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel