Josephine, cea mai mare fană a tatălui ei. Cum a surprins-o Gina Pistol pe fiica ei și a lui Smiley /VIDEO

Data publicării:

Gina Pistol, imagini adorabile cu Josephine în timp ce dansează pe melodiile lui Smiley. 

Gina Pistol a topit inimile fanilor după ce a postat un videoclip cu micuța Josephine în timp ce dansează pe melodia tatălui ei. Smiley a lansat recent piesa „Nu mai există dup-aia”, iar Josephine este, clar, una dintre cele mai înfocate fane ale tatălui ei. 


Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți, iar micuța Josephine le înseninează zilele și le aduce multă bucurie în suflete. 

 


Cei doi părinți au decis să nu îi dezvăluie chipul fiicei lor pe rețelele de socializare, dar Gina Pistol o surprindere în ipostaze adorabile chiar dacă nu i se vede fața. Vedeta le dezvăluie fanilor cum este rolul de mămică și cu ce probleme se confruntă de când a născut. 


„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de-a bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, spune Gina Pistol la Observator.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)


Iubita lui Smiley le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o urticarie.  Gina Pistol este de părere că s-a ales cu această afecțiune din cauza stresului, însă pentru a fi sigură de ceea ce se întâmplă cu corpul său, aceasta a mers de urgenţă la medic.


Și asta nu e tot! Pe lângă acestă problemă, vedeta a povestit faptul că s-a ales şi cu un herpes.


„După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes.


Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit”, a spus Gina Pistol pe Instastory.


„Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a mai povestit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel