VIDEO Gest neașteptat la un concert din Capitală: Bogdan de la Ploiești a aruncat cu bani în public. Ce sumă le-a dăruit artistul fanilor

Data publicării:

Bogdan de la Ploiești a făcut un show de zile mari la un concert într-un local din București, unde și-a donat toți banii fanilor săi.

Bogdan de la Ploiești a făcut un gest neașteptat în cadrul unui concert susținut vineri într-un club din Capitală! Artistul a uimit publicul când s-a oprit din cântat și a aruncat cu bani în public, nu mai puțin de 300 milioane lei vechi. Bogdan de la Ploiești a decis să doneze banii pe care i-a încasat pe acel concert publicului prezent în sală. Sute de oameni au aplaudat și susținut gestul, fanii au fost în delir.

 

„ Să luați voi bani de pe concertul meu din această seară”, a spus artistul, în timp ce arunca în public cu bancnote.

@bogdandelaploiesti.haz About last night .. ASA AM SIMTIT #bdlp #viralvideo ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia

 

Îndrăgitul artist urmează să lanseze o nouă piesă care are ca temă și se numește...Banii.

VEZI ȘI: Gradul de rudenie dintre Bogdan de la Ploiești și Selly. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Bogdan De La Ploiești, artistul preferat al tinerilor

 

Bogdan De La Ploiești este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului. Pe lângă muzică, artistul este extrem de activ și pe rețelele de socializare și chiar a debutat și în actorie, atât în seriale, pe micile ecrane, cât și pe marile ecrane. Recent, el a făcut parte din distribuția lungmetrajului Romina, VTM. 

 

Comedia cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești, cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile. 

 

VEZI ȘI: Bogdan de la Ploiești, confesiuni tulburătoare: ”A fost un moment în care viața nu a fost bună cu mine și a trebuit să mă lupt”


Fimul „Romina, VTM!”, care a fost lansat pe 2 ianuarie 2023 în România, a depășit Teambuilding în ceea ce privește biletele din pre-sale, numărul acestora depășind 35.000, potrivit Știrie PRO TV.

„Romina, VTM!” și-a câștigat deja porecla de „filmul maneliștilor”.  Din distribuția acestuia fac parte mai mulți cântăreți de manele. 

Printre numele sonore pe care le găsim pe afișul filmului, se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Cristina Pucean, Selly, Costel Biju, Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi și Rareș Mariș.

 


Bogdan de la Ploiești a mers să măture în sala de cinema, după ce fanii săi au lăsat mizerie

După ce filmul a avut premiera, pe TikTok au apărut filmulețe în care se poate vedea ce mizerie a rămas în săli.

 

 Bogdan de la Ploiești și alte vedete care au apărut în filmul „Romina, VTM!” au mers în sălile de cinema pentru a face curățenie.

„Am doborât un nou record la Romina! Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum n-au mai existat alte filme să se întâmple așa ceva. Noi, totuși, vă încurajăm să faceți curat, la fel ca noi. Și să veniți în continuare să ne vizionați în toate cinematografele”, a spus Bogdan de la Ploiești.

@jolly6819 #romina #cinema #fy ♬ original sound - Moise Cristian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel