Gradul de rudenie dintre Bogdan de la Ploiești și Selly. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Data publicării:
Bogdan de la Ploiești, Selly, captură video Youtube, Instagram
Descriere foto: Bogdan de la Ploiești, Selly, captură video Youtube, Instagram

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit ce legătură este între el și voggerul Selly.

Bogdan de la Ploiești și Selly sunt două nume foarte sonore din industria românească. În timp ce primul, este unul dintre cei mai apreciați maneliști, cel din urmă este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că între cei doi poate exista o legătură de rudenie. De curând, invitat în cadrul unui podcast, Bogdan de la Ploiești a făcut o serie de declarații uimitoare. Acesta susține faptul că Selly ar fi nepotul său. Faptu că nimeni nu i-a văzut vreodată împreună nu este întâmplător însă, deoarece anumite probleme de familia i-au determinat pe aceștia să se depărteze unul de celălalt, susține manelistul.

"Selly e nepotul meu. Nu știai? Asta o spunem în premieră. Eu am stat de mult cu cineva la Craiova și este nepotul meu. E nepotul meu, noi nu am vorbit o perioadă, din cauza contextului familiar, doar că viața ne-a adus împreună, avem câteva proiecte importante, facem și filme împreună, e un băiat de nota zece. Oricând ai nevoie de unchiul tău, sunt acolo.", a dezvăluit Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Gojira.

 

Cum a arătat copilăria lui Bogdan de la Ploiești

Când vine vorba despre copilărie, Bogdan de la Ploiești spune că a avut parte de niște momente extrem de frumoase. Acesta făcea lucrurile obișnuite pe care toată lumea le practica, la acea vreme. Cântărețul își petrecerea extrem de mult timp cu prietenii săi, până într-o zi, când unul dintre ei i-a spus că ar trebui să încerce să aibă o carieră muzicală.

„Ieșeam afară, nu aveam telefoane, mâncam parizer pe pâine, furam liliac și îl vindeam, stăteam doar pe afară cu țiganii mei. În fiecare zi eram la fotbal. Am prins generația aia când stăteam doar pe afară. Seara, cântam, băteam în mașină. Ei toți îmi ziceau că am voce și să cânt. M-am dus la tata și i-am spus că vreau să-mi facă piesă. M-a dus, mi-a făcut piesă, era greu atunci, vorbim de 10 ani. Acum, nu este ok ce se întâmplă. Sunt într-un gen muzical foarte afectat, din cauza faptului că suntem toți băgați într-o oală. Sunt prea mulți maneliști, o încearcă toată lumea. Eu nu sunt una dintre cele mai bune voci, dar cred că face diferența modul în care îmi fac treaba. Țin mult la imaginea mea și la imaginea echipei mele.”, a continuat el. 

VEZI și: Bogdan de la Ploiești, confesiuni tulburătoare: ”A fost un moment în care viața nu a fost bună cu mine și a trebuit să mă lupt”

Youtube video image

Bogdan de la Ploiești a renunțat la fotbal, pentru muzică

Chiar dacă era extrem de pasionat de fotbal, pe care-l practica în fiecare zi în copilărie, Bogdan de la Ploiești a renunțat la acest hobby, în favoarea muzicii. Acesta spune că avea nevoie de o sursă de venit sigură.

”M-am oprit din fotbal și am intrat în muzică”. A trebuit să aleg banii, o sursă de venit să pot să mă întrețin”, a declarat manelistul, în cadrul emisiunii La Măruță. 

Și în cadrul emisiunii a vorbit despre momentul în care a început să-și dea seama că domeniul muzical este cel pe care avea să-l urmeze.

 ”Nu știam să cânt. Doar prietenii din jurul meu spuneau că am voce. Nu a fost talent nativ. sunt un om foarte ambițios. În momentul în care îmi propun ceva, nu mă las până nu iese”. 

Citește și: Ce a găsit Mirela Vaida în camera copiilor ei: „Îmi este frică. Eu am fobie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel