VIDEO cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte aceste clipe teribile”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram

Au apărut primele imagini cu un puternic impact emoțional, de la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. 

Pe 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un tragic accident rutier. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a lovit mortal un bărbat de 35 de ani, care i-a sărit în fața mașinii, spun informațiile apărute până acum. În timp ce s-a deschis deja un dosar penal, iar autoritățile urmează să hotărască dacă vedeta este sau nu găsită vinovată, în spațiul public au apărut deja primele imagini de la accidentul dureros. În imaginile cu un puternic impact emoțional se vede cum vedeta circula regulamentar, când în față i-a căzut brusc bărbatul. Aceasta a virat spre stânga, însă tragedia nu a mai putut fi evitată, iar salvatorii veniți la fața locului au constatat decesul. 

Autoritățile urmează să hotărască dacă mașinile parcate pe trotuar i-au luat Monicăi din vizibilitate, dar și în ce circumstanțe a căzut bărbatul de pe banca din care stătea, în stația de autobuz. Imaginile surprinse de camerele de vedere din zonă pot avea un mare impact emoțional. 

VEZI și: Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”

Prima reacție a Monicăi Odagiu, după accident

La scurt timp după producerea accidentului teribil, Monica Odagiu le-a oferit și o reacție fanilor săi, în mediul online. Actrița s-a arătat extrem de afectată și de îndurerată de decesul pe care l-a produs și s-a arătat a fi alături de familia îndurerată. Mai mult, aceasta și-a rugat fanii să dea dovadă de empatie, întrucât șocul peste care trebuie ea să treacă acum este uriaș.

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis: „Orgoliile și vanitatea te pot îngropa”

Ce spune iubitul surorii actriței 

Chiar dacă nu se afla cu actrița la momentul producerii accidentului teribil, iubitul Anei Odagiu, sora acesteia, a sosit imediat la fața locului. Potrivit martorilor care au asistat în momentul producerii impactului, se pare că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate. 

“Nu vă pot da detalii, nu am fost aici. A fost un martor care susținea că trecătorul ar fi fost în stare de ebrietate și că nu se știe dacă s-ar fi împiedicat sau s-ar fi aruncat în fața mașinii.

Eu nu pot să vă dau detalii, oamenii legii vor stabili cauzele, ei au mai multe informații”, a declarat Conrad Mericoffer, potrivit cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel