Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis: „Orgoliile și vanitatea te pot îngropa”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan și Maurice Munteanu, instagram, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan și Maurice Munteanu, instagram, colaj foto

Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri neașteptate, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis.

Ana Morodan a ajuns pe mâna poliției, după ce a fost prinsă fără permis la volan, dar și sub influența alcoolului. Potrivit oamenilor legii, vedeta s-a ales cu trei dosare penale. În urma situației în care a fost implicată „Contesa digitală”, tot mai multe vedete au reacționat. Printre acestea se numără și Maurice Munteanu, care a făcut dezvăluiri șocante despre blondină. 

Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis

Juratul emisiunii  „Bravo, ai stil!” nu s-a putut abține, astfel că și-a expus public punctul de vedere, cu privire la faptele comise de Ana Morodan. Criticul de modă a recunoscut că, în urmă cu doi ani, blondina era „dărâmată emoțional”.  Maurice Munteanu a ținut să precizeze că nu îi ia apărarea vedetei, însă recunoaște că reacțiile pe care le-a primit blondina, l-au dezamăgit complet. Totodată, fashion editor-ul a povestit că cel mai bun prieten al său a ajuns în scaunul cu rotile, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Același accident rutier l-a dus pe Maurice Munteanu într-o depresie cruntă, dar și în dependența de alcool, de care a scăpat cu greu. Din această experiență trăită, criticul de modă speră ca Ana Morodan să conștientizeze tot ce i se întâmplă, până nu va distruge vieți nevinovate, iar oamenii să înțeleagă perioada grea prin care trece și să-i fie alături, nu să o judece. 

Maurice Munteanu: ”Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool”

”Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok. Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă.

Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.Nu îi iau apărarea Anei - cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență. Sigur, Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă. Sigur, Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa. Dar reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit. Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată.”, a scris Maurice Munteanu, pe rețelele de socializiare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel