Victor Slav e din nou burlac. Prezentatorul și Selina s-au despărțit în secret: „Fiecare e liber să facă ce vrea”

Data publicării:
Sursa foto: Victor Slav, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Victor Slav, instagram

Victor Slav și Selina s-au despărțit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

Victor Slav este din nou singur. Prezentatorul TV și Selina au decis să pună capăt relației, încă de anul trecut. Cu toate astea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să fie cât mai discret cu viața personală, astfel că, abia acum a decis să vorbească despre ruptura dintre el și fosta iubită. 

Victor Slav și Selina s-au despărțit în secret

Victor Slav a recunoscut că el și Selina au decis să meargă pe drumuri separate încă din luna septembrie a anului trecut. 

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat vedeta.

Cu toate astea, Victor Slav a recunoscut că el și fosta iubită au rămas în relații bune de prietenie, iar motivul despărțirii nu a fost o ceartă, ci faptul că punctele lor de vedere nu mai coincideau. 

 „Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. ”, a dezvăluit prezentatorul TV, potrivit cancan.ro

Prezentatorul TV a mărturisit că Selina a fost alături de el, în momentul în care tatăl său s-a stins din viață, fulgerător. Totodată, vedeta a precizat că și fosta iubită trece printr-o perioadă asemănătoare cu tatăl său și încearcă să-i fie cât mai mult aproape, chiar dacă nu mai formează un cuplu. 

„A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pentru sursa citată mai sus. 

Victor Slav, în doliu

Victor Slav trece prin momente grele, după ce părintele său s-a stins din viață. În urmă cu aproximativ patru luni, chiar înainte de Crăciun, tatăl său, care nu era în evidență cu vreo problemă de sănătate, s-a stins în urma unui infarct care a precedat o embolie pulmonară.

Victor Slav recunoaște că este devastat de durere și este o altă persoană, de cât și-a pierdut tatăl. Cei doi aveau o relație foarte strânsă, iar durerea este de nedescris, mai ales că bărbatul nu avea nicio problemă medicală gravă, care să-i aducă sfârșitul. 

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a mărturisit îndrăgita vedetă tv în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și: Dramă cumplită trăită de o artistă de muzică populară. Sora ei a murit din cauza unei erori medicale: „I-a fost secționată artera femurală”

E păcat să speli duminica? Părintele Vasile Ioana face lumină: „Dumnezeu nu e absurd. Nu ar trebui să înghițim tradiții prostești”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel