Dramă cumplită trăită de o artistă de muzică populară. Sora ei a murit din cauza unei erori medicale: „I-a fost secționată artera femurală”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Radu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Radu, captură YouTube

O îndrăgită artistă de muzică populară ascunde o dramă de nedescris. 

Camelia Radu este o îndrăgită artistă de muzică populară din zona Olteniei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a trecut printr-o dramă când sora sa a murit din cauza unor greșeli medicale.

Dramă cumplită trăită de o artistă de muzică populară

„M-am născut în Oltenia, mai precis în Craiova, într-o familie de oameni modești, iubitori de folclor și păstrători de tradiții. Am crescut înconjurată de dragostea părinților mei care m-au sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit să realizez. Am avut o soră, mai mare cu câțiva ani decât mine. Spun am avut pentru că, din păcate, sora mea a decedat în august 2018, dintr-o eroare medicală. În urmă unor investigații medicale mai amănunțite s-a constatat că avea mari probleme cu coloana și s-a hotărât că are nevoie urgent de operație.

Din păcate, nu s-a mai putut bucura de frumusețea vieții, întrucât aproape de finalizarea operației, i-a fost secționată artera femurală, din vina exclusivă a medicului și a decedat pe masa de operație”, a povestit ea, în exclusivitate pentru click.ro

Este singurul artist din familie

Camelia Radu a recunoscut că talentul nu îl moștenește de la părinți, ci este un dar de la Dumnezeu. Totodată, artista a precizat că este singura din familie care cântă. 

„Talentul nu-l moștenesc din familie, este un dar de la Dumnezeu. Acest talent este cel mai frumos dar de la viață. Am pornit de mică pe drumul cântecului popular, neștiind atunci ce urmări poate avea și câte piedici îmi va pune viața. Pe parcurs mi-am dat seama că pe lângă talent este nevoie de multă muncă, de încredere în sine și de perseverență. Prima dată am urcat pe o scenă în clasele primare la serbarea școlară. Cred că niciunui artist nu are cum să-i fi scăpat vreo serbare la care să nu cânte, în copilărie. Am urmat apoi școala gimnazială la Colegiul Național „St. Velovan” din Craiova, unde am aprofundat tainele muzicii cu domnul profesor Rusoiu Petrică”, a povestit ea pentru Click!.

Colecționează costume populare și îi place să călătorească

„Sunt o mare iubitoare a portului tradițional și în momentul de fața mă mândresc, pentru faptul că am în garderoba mea astfel de podoabe. Majoritatea costumelor le-am primit de la bătrânii satului unde s-au născut părinții mei, dar am și costume cumpărate pe care le-am achiziționat de-a lungul vieții.

Mă mândresc cu câteva ii care au peste 100 ani și șoarțe care au peste 150 ani. Mai și gătesc în funcție de timpul disponibil. Gătesc cu plăcere sarmale, pe care le și mănânc cu aceeași plăcere. Apoi borș oltenesc cu praz, saramură de pui cu ardei copt și roșii coapte. Îmi place să fac și prăjituri. Un singur lucru am încercat și nu mi-a ieșit nici pe departe aproape de adevăr - Cozonacul pentru mine a rămas o enigmă.

Sper ca în viitorul apropiat să reușesc să fac și acest deliciu. Alte pasiuni sunt călătoriile pe care le ador. Timpul liber îmi place să mi-l petrec plimbându-mă. Așa cum îți ziceam mai devreme, călătoriile reprezintă una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Ca urmare, vacanțele la mine se tot ivesc, asta în funcție și de timpul pe care îl am la dispoziție. Pe lângă meseria de artist, sunt și absolventă a facultății de Științe economice din Craiova și mă bucur că în momentul de față practic cu drag ceea ce am învățat. Deci, timpul meu este împărțit între joaca de-a cifrele și dragostea pentru cântec.”, a mai spus artista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel