Vica Blochina îl desființează pe Ionuț Iftimoaie: „Din punct de vedere sportiv, e foarte slab. Șerpălău”

Data publicării:
Vica Blochina, Ionuț Iftimoaie, captură video Youtube
Descriere foto: Vica Blochina, Ionuț Iftimoaie, captură video Youtube

Vica Blochina a dat cărțile pe față și a vorbit despre conflictele care au avut loc la Survivor România.

Vica Blochina a fost unul dintre cele mai controversați concurenți din cadrul emisiunii Survivor România. Vedeta a avut conflicte aprinse cu mai mulți colegi de tabără, motiv pentru care a venit să spună lucrurilor pe nume în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. Dacă unor foști colegi le-a adresat cuvinte de laudă, pe alții i-a pus în continuare la zid. Printre ei se numără și Ionuț Iftimoaie, pe care Vica Blochina îl desființează complet. 

„Jorge, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun. Era un concurent foarte ordonat. Așa cum este acasă, prințișor. Și pe traseu era super ordonat. 

Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât, pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab.

Când am ajuns în competiție, între ei a fost o luptă psihologică. Ionuț nu a fost bun pe traseu, nici acum nu e, de acolo a devenit așa. Jorge a fost în exil, nu a mai putut face gașca lui, Ionuț a acaparat, așa”, a declarat Vica Blochina, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV. 

Te poate interesa și: Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Mă simt fericit, un pic obosit.” Artistul s-a accidentat grav

Ce spune despre scandalul pe care l-a avut cu Bianca Patrichi

Cu câteva zile înainte să părăsească jungla, Vica Blochna a avut un scandal aprins cu Bianca Patrici. Cele două faimoase au ajuns la cuțite și și-au aruncat cuvinte dure. Dacă pe micile ecrane s-a înțeles faptul că disputa a pornit de la orez, vedeta dă cărțile pe față și dezvăluie care a fost, de fapt, mărul discordiei. 

„Bine că nu s-a auzit bine, ferească Dumnezeu! Deloc nu-mi pare rău! Bianca a fost prietena mea foarte bună de când am ajuns în acest concurs. De când a venit, i-a ars pe toți, pe Jorge l-a bârfit în ultimul hal, pe Iftimoaie, noi eram ok. Vorbim despre familii și lucruri intime.

Eu nu vreau să vorbesc acum pentru că ea nu e aici să se apere. Ca om, vizavi de mine, a greșit. Toată ziua fetele mele plângeau după ciocolată. Carmen plângea de dulciuri. Pe drum, eu am ginit la niște băieți din ăștia niște ciocolată, pe care eu am luat-o.

Am împărțit-o în trei și le-am dat-o. Amenda e foarte mare, zbori. Am fost ca o mamă, lui Bianca îi spălam chiloții și sutienele de dimineață. Bia când a găsit momentul prielnic s-a dus la Ada și i-a spus”, a dezvăluit Vica Blochina.

Te poate interesa și: Scandal monstru la Survivor România. Vica Blochina și Bianca Patrichi, jigniri dure: „Ce meserie ai tu în viața asta?”

Ce părere are Vica Blochina despre foștii săi colegi

Vica Blochina a vorbit și despre restul colegilor de tabără, la adresa cărora nu are doar cuvinte dure. Când vine vorba de DOC, spre exemplu, aceasta spune că artistul este un om extraordinar, însă influența lui Ionuț Iftimoaie și-a spus cuvântul.

„DOC este un băiat extraordinar de inteligent, dar nu știe să gestioneze stresul, sub presiune, zici că înnebunește. Are nevoie tot timpul să aibă susținerea cuiva. Dacă nu era Iftimoaie, DOC nu era așa cum e. Îl ia în larg, îi spune ce să zică. Au un joc amândoi.

Ura lui DOC pe Kamara s-a produs în momentul în care a spus că are copil bolnav acasă. Remus în primele 2 săptămâni a fost ca o minge de ping-pong. A fost cel mai dulce fraier de acolo. Medita pe acolo, râdeam de el. Ultimele 2 săptămâni am lucrat foarte mult, să spună lucrurile pe față”, a adăugat Vica Blochina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel