Vica Blochina, despre lupta cu depresia: "Eu nu cred în psihologii care te spală pe creier, m-am dus la..."

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Instagram

Vica Blochina a vorbit despre lupta cu depresia. Vedeta a dezvăluit ce a ajutat-o să treacă peste acest moment dificil din viața sa. 

Vica Blochina este mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că puțini sunt cei care știu că vedeta a fost victima depresiei, la începutul acestui an. În acel moment, blondina a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Timp de șase luni, Vica Blochina a căutat soluții pentru a scăpa de depresie. 

Vica Blochina, despre lupta cu depresia

Vedeta a recunoscut că rugăciunile și credința în Dumnezeu au ajutat-o să treacă peste. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu crede în psihologi.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie', a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Mai exact, vedeta a suferit enom, după ce fiul său a părăsit-o. Acesta a locuit mai mult timp alături de mama sa, după care a vrut să se mute la tatăl său, Victor Pițurcă. Acest lucru a afectat-o foarte mult. 

”Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina, la un pas de tragedie

În momentul în care Edan a decis să locuiască cu tatăl său, Vica Blochina a căzut în depresie și chiar a avut gânduri sinucigașe. 

„Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă.”, a mai adăugat ea.

Blondina a recunoscut că nu realizează nici în momentul de față cum a reușit să treacă peste acel calvar. 

„Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”., spunea blonda.

Vica Blochina a avut probleme financiare, pe vremea când era însărcinată cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a povestit că pe vremea în care era însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, nu a avut niciun ajutor din partea lui și s-a confruntat cu multe probleme financiare. De asemenea vedeta a recunoscut că a făcut o greșeală când s-a cuplat cu Victor Pițurcă, mai ales că la acea vreme, el era căsătorit. 

 

”Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot!

Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum”, a spus Vica Blochina într-un interviu mai vechi, potrivit cancan.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel